Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Åbylundsgatan 52, Åbylund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
57.5 kvm
Avgift
2 672 SEK / mån
Rum
2 rum

Rymlig och fin tvåa med en stor söderbalkong

Välkommen till denna fina tvåa med stor söderbalkong.

Köket är renoverades 2015 och är mycket fint med vita högblanka köksluckor och gott om förvaring. Ett fullutrustat kök med bl.a. en integrerad diskmaskin och en vinkyl. I det stora vardagsrummet finns utgången till balkongen där solen skiner från morgon till eftermiddag. Ett riktigt bra balkongläge med en öppen vy.

Sovrummet är stort och här finns gott om plats för stor dubbelsäng mm. Här har ni också en garderobsvägg med ett flertal garderober. Duschrummet är helkaklat och har spotligths i tak och en tvättmaskin.

Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en mycket välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och stort utbud av gemensamma aktiviteter. Föreningen erbjuder bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum. I månadsavgiften om 2672 kronor ingår, tv, bredband, vatten, värme, vindsförråd samt ett mindre förråd. Garage och parkeringsplats finns att hyra mot avgift.

Åbylund är mycket populärt och i synnerhet bland studenter. Här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Universitetet ligger enbart en kortare cykelpromenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutik med postombud, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt.

Tillträde kan ske inom kort. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy