Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 250 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Ranchen 36, Stöten, Sälen, Sälen
Typ
Bostadsrätt
KVM
26 kvm
Avgift
1 588 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysigt fjällboende i Stöten

Alldeles intill Ranchliften i Stöten hittar du detta mysiga fjällboende med ski-in/ski-out läge. Detta boende passar dig som söker något enklare då detta är en lägenhet på 26 kvm i parhus om 2 stycken. 2 sovrum med en våningssäng och en familjesäng ger upp till 5 bäddplatser. Lägenheten rymmer både en hall med bra möjligheter för upphängning av ytterkläder samt badrum, storstuga och kök. Samtliga rum har laminatgolv med vävtapet och badrum med kakel på väggar och våtrumsmatta på golv. När man vill hitta på något utanför boendet har Stöten mycket att erbjuda. I närheten finns nämligen Ranchliften som på ca. 5 minuter tar dig upp till Stötens anläggning med restauranger, affärer och en rad olika aktiviteter såsom skotersafari, hundspann, vargypyssel, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling med mera. Intill liften går även en skidväg som gör att du smidigt kan glida hemåt igen.

Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter och Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du väldigt bra skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning. Bostadsrätten ligger på uthyrning via Stöten uthyrning säsongen 2019-2020 med en intäkt till ägaren om ca: 45.000 - 50.000 kr.

Scandinavian Mountains Airport ligger endast 17 min bort med bil och kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Rumsbeskrivning

Möjlighet finns till byggnation av altan.

Hall

Laminat på golv, målad väv på väggarna och målad panel i tak. Plats för hatt- och skohylla.

Vardagsrum

Laminat på golv, målad väv på vägg och målad panel i tak.
Plats för soffa, TV och matgrupp.

Kök

Laminat på golv, väv på vägg och målad panel i tak. Kakel ovan bänk. Bänkskiva i laminat, spis med två plattor. Fläkt, mikro, kyl/frys.

Sovrum 1

Laminat på golv, målad väv på vägg och målad panel i tak. Familjesäng (2+1), garderob.

Sovrum 2

Laminat på golv, målad väv på vägg och målad panel i tak. Våningssäng, garderob.

Badrum

Våtrumsmatta på golv, kakel på vägg och målad panel i tak.

Torkskåp (Nimo), VVB, förvaringsutrymme för städ utrusning, WC, dusch och handfat.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar 2007-10-30 20 Signerad ÅR Brf Ranchen 2 2020

Länkar

Film 3D-länk

Allmän information

Pris

1 250 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

26 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Gatuadress

Ranchen 36

Ort

Sälen

Kommun

Malung-Sälen

Lägenhetsnummer BRF

026

Våningsplan

1 av 1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ranchen 2

Organisationsnummer

769617-6655

Allmän information

TV OCH BREDBAND
Markbunden & Stötens WIFI

BYGGNADSÅR
1984-1985

Brf bildades

2009

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Ej privatbostadsföretag (oäkta)

TV/internet

TV: Kabel TV abonnemang
Internet: Bredband

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Direktverkande el.

VENTILATION
Typ av ventilation: Självdrag

Byggnadskommentar

FÖNSTER
2-glas

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 42

Antal lägenheter

42

Byggnader

Byggår

1984-1985

Ekonomi

Månadsavgift

1 588 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, avlopp, sophantering, snöröjning/sandning vägar, kabel-TV, WIFI och yttre underhåll. Ekonomisk förvaltning, fastighetsskatt, eventuella väg- & samfällighetsavgifter ingår också samt fastighetshetsförsäkring för föreningens byggnader.

Beskrivning månadsavgift

Erlägges kvartalsvis

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

850 SEK/månad

Försäkringskostnad

156 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 006 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING I OMRÅDET
Finns och ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta