Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 200 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Trångsundstorget 1, Trångsund
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
3 212 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevlig etta med stor inglasad balkong mitt i Centrum!

Välkommen till en toppfin 1,5a på femte våningen med utsikt över Trångsunds centrum, mer centralt läge i Trångsund går inte att få!

Det första man möts av i denna bostad är en välplanerad och inbjudande hall som har gott om plats för avhängning och annan förvaring. I anslutning till hallen finns en rymlig walk in closet. Vidare in i bostaden finns ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det trevligt och fräscht köket har öppen planlösning mot vardagsrummet som erbjuder fint ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Vardagsrummet har blivit avdelat för att få en egen sovplats där en säng och övrig möblemang får plats utan problem. Ut från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen på ca 9 kvm som erbjuder kvällssol, gott om plats för bord, stolar och soffgrupp.

Torget erbjuder bland annat butiker, restauranger, frisörer och kommunikationer. Närhet till bad och strövområden. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på ca 18 min och på ca 9 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL

Den trevliga hallen öppnar upp lägenheten som välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Från hallen når man sin egna "Walk in closet" som är fin och praktiskt inredd.

VARDAGSRUM & KÖK

Ett rymligt och välplanerat vardagsrum som har öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp, trevlig utsikt och plats för soffa och övrigt möblemang. Utgång till den stora inglasade balkongen.

SOVPLATS

Trevligt "sovrum" där en 90cm säng går in utan problem, fint ljusinsläpp från fönster. "Med ett rum avses ett utrymme som har en golvyta av minst sju
kvadratmeter och har direkt dagsljus" Detta rum är mindre än sju kvadratmeter.

BADRUM

Trevligt badrum med wc, dusch, badrumsskåp, golvvärme, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Här ligger ljust klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf HSB Husbonden - Årsredovisning 2020 Stadgar Brf Husbonden 2011 version 4 Energideklaration Brf Husbonden

Länkar

Drönarvy Brf Husbonden

Allmän information

Pris

2 200 000 SEK (Accepterat pris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

44 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Trångsundstorget 1

Ort

Trångsund

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

45-2084-1-53-5

Våningsplan

5 av 13

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Supertrevlig inglasad balkong på ca 9 kvm. Här finns det gott om plats för både soffgrupp och matplats. Högt och fritt läge med trevlig utsikt.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Husbonden

Organisationsnummer

769609-4072

Allmän information

HSB Brf Husbonden. Orgnr:769609-4072. Föreningen äger fastigheten Huddinge Bonden 3.
I föreningen finns 75 st lägenheter och 1 st lokaler. I fastigheten finns även en uthyrd lokal med en sammanlagd yta av 78 kvm. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken ska användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Brf Husbonden har ett mycket centralt läge på Trångsundstorgs nordöstra sida i Trångsund Centrum. Omgivningen är rik på skog, berg och sjöar. Från centrum är det cykelavstånd till tex Sjöängsbadet och Stortorpsbadet. Trångsundsskolan och Edboskolan ligger inom gångavstånd.

Föreningen har en egen hemsida: www.brfhusbonden.se
HSB Brf Husbonden. Orgnr:769609-4072.

Medlemskap i HSB Södertörn krävs. Medlemskapet kostar 500:-/person samt en medlemskapsavgift på ca 300:- hushåll/år.

Föreningen uttar en överlåtelseavgift som debiteras köparen och en pantsättningsavgift.


Kontakta styrelsen om ni har frågor om ev framtida avgiftshöjningar info@brfhusbonden.se

Föreningen har en liten uteplats samt boulebanor på torget framför huset.

Brf bildades

2003

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Anslutning via Telia/Tele2

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Typ av ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns 1 cykel- och barnvagns förråd. 1 st rullstol el dyl. förråd. 1 föreningslokal finns till medlemmarnas förfogande och kan användas till t.ex. födelsedagskalas. Föreningen brukar använda lokalen för t.ex. kräftskiva.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

75

Byggnader

Byggår

2005

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Det finns 2 hissar varav en går ner till garaget.

Ekonomi

Månadsavgift

3 212 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme, vatten

Andelstal

0,85653

Andel av månadsavgift

0,85653

Kommentar

Detta är säljarens driftkostnader, kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

28 garageplatser.
Garage i huset går att hyra för 850 kr/mån. Till garaget är det separat kö.
Radgarage går att hyra för 650kr / mån.
P-plats går att hyra för 400 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

150 kWh/m²

Energiklass

F

Beskrivning

Områdesbeskrivning

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Denna lägenhet ligger mitt i Trångsund centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

I Trångsund finns gott och fritidsaktiviteter både för stora och små.
Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl