Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Marklandsgatan 71, Högsbo, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
69 kvm
Avgift
4 420 SEK / mån
Rum
3 rum

Eftertraktad trea i populära Högsbo med balkong i västerläge, våning 7/8!

Nu finns tillfälle att förvärva en av Marklandsgatans finaste trea med både revoverat kök och badrum! Väldisponerad öppen planlösning med härliga sociala ytor och gott om förvaring. Fönster åt två håll och gavelläge gör att lägenheten känns ljus och luftig. Det luftiga vardagsrummet förlängs av den inglasade balkongen i bästa tänkbara läge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Trevligt renoverat kök med stora fönster och plats för middagsgäster. Allt är renoverat i toppskick i bostaden. Köket, golv, väggar, och badrummet.

Marklandsgatan är en knutpunkt när det gäller kommunikation och här tar du dig smidigt vidare till både centrala stan men även ut till havet. Axel Dahlströms torg ligger Marklandsgatan. Här finns inte bara bageri, matbutik och apotek, du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller besöka skönhetssalongen. Frölunda Torgs butiker nås på under tio minuter med spårvagn och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart. Även du som studerar på Chalmers eller Göteborgs Universitet kan ta dig snabbt till skolan.

Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Högsbo. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på mountainbiken för en uppfriskande tur i Änggårdsbergen eller Slottsskogen, här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på. Men när kvällen närmar sig låter kanske en värmande ramen eller läcker pasta lockande? Såväl restaurangstråken i Linné som de ambitiösa kvarterskrogarna vid Mariaplan nås på bara fem minuter med spårvagn från Marklandsgatan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy