Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 926 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fyrarummare med stor inglasad balkong!

Varmt välkomna till Peppargatan 21!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Här välkomnas ni till en välplanerad och smakfull fyra om 85 kvadratmeter belägen i omtyckta och familjevänliga Sörbyängen. Öppna och sociala ytor som samspelar med harmoniskt ljusinsläpp från 2 väderstreck. Rymligt vardagsrum som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Här kan du laga middag i det moderna och fräscha köket med stora arbetsytor och full maskinell komfort.

Höjdpunkten är den 12 kvadratmeter stora inglasade balkongen som förhöjer livskvalitén för de boende här. Det helkaklade badrummet är utrustat med både WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostadens andra WC är smakfullt inredd med charmiga detaljer. Huvudsovrummet med fransk balkong och rymligt, likaså är hemmets ytterligare två sovrum välplanerade.

Dessutom har ni cykel- och promenadavstånd till såväl vacker natur som till city pulsen, Universitetet och självklart Golfbanan. Alldeles i närheten finns god närservice, dagis, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45! Här finns även goda busskommunikationer med täta avgångstider.I Brf Söderängarna hittar du den fina balansen mellan citykänsla och småstadsliv omgiven av mängder av fritidsaktiviteter. Motionsslingor finns det även gott om här.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film Prospekt

Allmän information

Pris

2 595 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

85 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Peppargatan 21

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

AA-1104

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Söderängarna

Organisationsnummer

769629-4177

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Grundutbud ingår i avgiften.
Internet: Ingår i avgiften.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns vindsförråd.

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 926 SEK/månad. I avgiften ingår Tv/bredband och värme.

Beskrivning månadsavgift

Tillkommer el, kall/varmvatten

Andelstal

2,1667%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 121 736 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

35 garageplatser 850kr/mån
6 parkeringsplatser.

Separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl