Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mäster Jacobs gata 3A, Slottshöjden, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
76.5 kvm
Avgift
4 708 SEK / mån
Rum
3 rum

Unikt gavelläge på Slottshöjden med välplanerade ytor & inglasad balkong. Stabil förening!

Nu finns möjligheten att förvärva en av Slottshöjdens absolut mysigaste gavel-treor, ett hörnläge ombonat av grönska, uppvuxna träd och minimal insyn. Förutom det mycket trevliga läget, erbjuds här en genomgående disponering med mycket ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck.

Lägenheten ligger belägen en halv trappa upp i fastigheten och fördelas på 76,5 kvadratmeter. Fint modernt kök från 2019 med fullutrustad maskinpark, gott om förvaringsskåp och plats för ett matbord för 2-4 personer. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande. Gavelläget innebär att vardagsrummet har ett burspråk, vilket inbringar ett härligt extraljus. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen, som går att nyttja stora delar av året. Vidare finner vi två stora sovrum, båda med gott om förvaring i form av garderober i det ena och en klädkammare i det andra. Avslutningsvis, från hallen har man närmast till det helkaklade badrummet, vilket erbjuder tidlöst kakel, uppdaterad inredning samt en duschhörna. Lägenheten är i genomgående fint och inflyttningsklart skick. På golvet vilar bland annat ett charmigt brädgolv i master-bedroom och i övriga rum finner man ett fint parkettgolv. Samtliga väggar är målade 2020 i ljusa färgtoner.

Brf Masten är en stabil och välskött HSB förening med god underhållsplan och bra avgifter. Boende i föreningen har tillgång till varsitt källarförråd, ett vindsförråd, tvättstuga, övernattningslägenhet samt en härlig utemiljö med grillmöjlighet. Från Slottshöjden når du centrum och Olympia inom några minuters gångavstånd, perfekt för den som vill bo nära stadens utbud av restauranger, shopping, natur och nöjesliv. Föreningen erbjuder p-plats mot kostnad (separat kö).

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy