Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 393 SEK / mån
Rum
2 rum

Hörnlägenhet med panoramautsikt!

Varmt välkomna till Tellusgatan 3 och denna bostadsrätt om 53 kvm. Detta bostadshus uppfördes 2018 så allt från det yttre såsom fönster, tak och väggar till det inre så som ytskikt, kök och badrum är i absolut toppskick. Lägenhetens läge i huset kan vara ett av de bästa på Kungsängen. Här bor man på ett ostört hörnläge med utsikt mot två väderstreck som sträcker sig från Jönköping bort till Huskvarna och vackra Vättern. Utöver den spektakulära utsikten har bostaden ett helt otroligt vackert ljusinsläpp som man sällan kommer över.

Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Vidare har bostaden ett rymligt sovrum, badrum i helkaklade utföranden med kombinerad tvätt och tork samt en inbjudande och rymlig hall. Pricken över i:et är den trevliga inglasade balkongen där Ni garanterat kommer tillbringa många timmar under sommarhalvåret. Balkongen har garanterat ett av Kungsängens bästa läge tack vare placeringen högt upp i huset får man en spektakulär vy utöver det vanliga. Bostaden har även en hel del tillval i både kök och badrum - bänkskiva, vitvaror, skåpluckor, spotlights, handfat med kommod, golvvärme.

Här bor du i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar ligger ett stenkast ifrån bostaden. I närområdet finns livsmedelsbutik, Nordic Wellness, frisör, skola, shopping, bibliotek och restauranger. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar b.la. trevliga Bondberget med mysig grillplats för en lunch ute i naturen. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum samt Jönköping centrum åt andra hållet, och även den fina stranden belägen vid Vättern en varm sommardag. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs enkelt via bil, kollektivtrafik eller cykel. Helt enkelt det bästa av två världar lika nära till stads kärnan som till den vackra naturen.

Sammanfattningsvis en bostad som är något ut över det vanliga och bör upplevas på plats!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy