Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skedagatan 8, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
30.5 kvm
Avgift
1 465 SEK / mån
Rum
1 rum

Ansvarig mäklare

Josephine Lundmark
Ansvarig mäklare Josephine Lundmark

Övrig kontakt

Darya Fuad
Övrig kontakt Darya Fuad

SUPERFIN ETTA HÖGST UPP I HUSET!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade lägenhet om 30 kvm! Denna smakfulla etta finner ni i ett perfekt läge i populära Gottfridsberg med bekvämt gångavstånd till Linköpings Universitet och Linköpings innerstad. Här bor ni i ett mycket tryggt område med närhet till skog och natur. Härliga Rydskogen erbjuder flera motionsspår, frisbeegolf, fotbollsplan och utegym. Ni bor i ett lugnt område bara ett stenkast från innerstan!

På väl tilltänkta 30 kvadratmeter finner man ett fräscht kök som går i ljusa toner, utrustat med spis, ugn, kyl/frys och bra förvaring. Det härliga takfönstret bidrar med både ljus och rymd! Den luftiga hallen erbjuder hatthylla och platsbyggda garderober. Från hallen når ni allrummet med högt i tak och minimalt med insyn, som ger plats för soffa, säng och annat möblemang. Här erbjuds valnötsparkett, ombonande snedtak och målade väggar i fin beige ton. Allrummet är stort och upplevs luftigt med fantastisk utsikt och mycket ljusinsläpp från stora fönster och en härlig fransk balkong. I rummet har ni tillgång till en stor klädkammare med plats för mycket förvaring. Vidare har ni ett ljust och rymligt duschrum med våtrumsmatta och helkaklade väggar. Här finner ni bekvämt en tvättmaskin och torktumlare i ett. Duschrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, spegel och badrumsskåp.

Här bor ni i en välskött och populär förening med en mycket låg avgift om 1 465kr/månaden. Föreningen har en grönskande och omhändertagen innergård, med gräsmattor, blomster och gemensamma sittgrupper. Som medlem har man även möjlighet att utnyttja gemensamma utrymmen så som ett välutrustat gym, festlokal, bastu och övernattningsrum till sina gäster.

Det digitala prospektet hittar du här: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1108208

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy