Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Skedagatan 8, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
30.5 kvm
Avgift
1 465 SEK / mån
Rum
1 rum

SUPERFIN ETTA HÖGST UPP I HUSET!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade lägenhet om 30 kvm! Denna smakfulla etta finner ni i ett perfekt läge i populära Gottfridsberg med bekvämt gångavstånd till Linköpings Universitet och Linköpings innerstad. Här bor ni i ett mycket tryggt område med närhet till skog och natur. Härliga Rydskogen erbjuder flera motionsspår, frisbeegolf, fotbollsplan och utegym. Ni bor i ett lugnt område bara ett stenkast från innerstan!

På väl tilltänkta 30 kvadratmeter finner man ett fräscht kök som går i ljusa toner, utrustat med spis, ugn, kyl/frys och bra förvaring. Det härliga takfönstret bidrar med både ljus och rymd! Den luftiga hallen erbjuder hatthylla och platsbyggda garderober. Från hallen når ni allrummet med högt i tak och minimalt med insyn, som ger plats för soffa, säng och annat möblemang. Här erbjuds valnötsparkett, ombonande snedtak och målade väggar i fin beige ton. Allrummet är stort och upplevs luftigt med fantastisk utsikt och mycket ljusinsläpp från stora fönster och en härlig fransk balkong. I rummet har ni tillgång till en stor klädkammare med plats för mycket förvaring. Vidare har ni ett ljust och rymligt duschrum med våtrumsmatta och helkaklade väggar. Här finner ni bekvämt en tvättmaskin och torktumlare i ett. Duschrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, spegel och badrumsskåp.

Här bor ni i en välskött och populär förening med en mycket låg avgift om 1 465kr/månaden. Föreningen har en grönskande och omhändertagen innergård, med gräsmattor, blomster och gemensamma sittgrupper. Som medlem har man även möjlighet att utnyttja gemensamma utrymmen så som ett välutrustat gym, festlokal, bastu och övernattningsrum till sina gäster.

Det digitala prospektet hittar du här: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1108208

Rumsbeskrivning

HALL:
Välkomnande hall med bra förvaringsutrymmen och plats för mindre hallmöbel. På golvet finner du ett parkettgolv i valnöt och vita målade väggar.

DUSCHRUM:
Rymligt duschrum med med våtrumsmatta och helkaklade väggar. Här finner du bekvämt en tvättmaskin och torktumlare. Duschrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, spegel och badrumsskåp.

ALLRUM/SOVRUM:
Härligt allrum/sovrum med mycket ljusinsläpp från flertalet fönster. Rummet är stort med plats för säng, sängbord, soffa, soffbord och även matbord med stolar. I rummet har du tillgång till en stor klädkammare med plats för mycket förvaring. Genomgående i lägenheten är det valnötsparkett och målade väggar i fin beige ton. Det finns även en fransk balkong med fin utsikt över takåsarna och även en sjöglimt över Roxen.

KÖK/KOKVRÅ
Renoverat mindre kök/kokvrå separat från allrummet med vita skåpsluckor och bänkskiva i massiv bok samt grått kakel ovanför diskbänken. Här finns ett takfönster vilket ger mycket ljus in i rummet. Köket är utrustat med delad kyl/frys och spis med ugn.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisnign Stadgar 952879-deklaration Frågelista Skedagatan 8

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 650 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1

Boarea (BOA)

30.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Skedagatan 8

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Tillhörande lägenheten finns ett stort vindsförråd och ett extra förråd i källaren.

Lägenhetsnummer BRF

192

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Fransk Balkong

Från allrummet kan du öppna upp till en fransk balkong med härlig utsikt över takåsarna och se en liten glimt av sjön Roxen.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Linköpingshus nr 9

Organisationsnummer

722000-2021

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
I föreningen finns 284 lägenheter i 9 huskroppar med gatuadresserna Skedagatan, Kagagatan, Vretagatan samt Tornhagsvägen.

Läs mer om föreningen på: www.linkopingshus9.se

FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullförsäkrade i RB-försäkring i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

BYGGNADSÅR
1950-1953

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband via Utsikt. Leverantör kan väljas.
Kabel-tv grundutbud via Telenor är inkluderat i avgiften.

Byggnadskommentar

- I föreningen finns det en bastu. Det är ingen kostnad för att låna bastun (Kagagatan 13)
- Gym som är utrustat med fria vikter, boxningssäck, löpband, styrketräningsmaskiner och motionscykel m.m. (Kagagatan 4)
- En samlingslokal, två övernattningsrum, en boulebana, hobbyrum (Kagagatan 7)
- Goda återvinningsmöjligheter, cykelförråd samt odlingslotter. Gratis möjlighet till odlingslott.
- Övernattningsrummen är inredda med två sängar vardera och det finns tillgång till kök, toalett och dusch. (Övernattningsrummen hyrs ut dygnsvis och kostnaden är ca 200 kr/rum)
- Ni har tillgång till en stor tvättstuga på Kagagatan 7. Där finns fyra tvättmaskiner samt en mattvättmaskin. Det finns även en mindre veckotvättmaskin i varje huskropp.
- Samlingslokalen är en stor öppen lokal med kök och inrymmer totalt 45 personer. Kostnad för att låna festlokalen är ca 300 kr/dygn.

Utförda renoveringar

Reparationer av hissar 2018
Föreningen har relinat avloppsstammarna under husen samt att garagedörrarna renoverades. 2015/2018.
Fönster och balkongdörrar ommålade 2012.
Nya entrédörrar, säkerhetsdörrar med portkod och elektronisk nyckel installerade 2012.
Säkerhetsdörrar samt postfack i trapphusentré 2011.
Samtliga trapphus nymålade 2011.
Stambyte år 1993-1997.
Elledningar bytta -94. Jordat i kök och badrum.

Kommande renoveringar

Ventilation 2020/2021

Antal lokaler

10

Antal lägenheter

284

Byggnader

Byggår

1953

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 465 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Andelstal

0.21098 %

Andelstal insats

0.21098 %

Andel av månadsavgift

0.20701 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

75 SEK/månad

Summa driftkostnad

225 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 51 garageplatser som kostar 300-600 kr beroende på storlek och 118 parkeringsplatser som kostar 150 kr respektive 275 kr med elstolpe. Separat kösystem. Kortare kö till parkeringsplats och längre kötid till garageplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta