Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södra Kyrkogatan 16, Centrum, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
98 kvm
Avgift
4 247 SEK / mån
Rum
3 rum

En av Citys trevligare lägenheter. Öppen planlösning, två franska balkonger & gångavstånd till allt!

Hjärtligt välkommen till en av Citys absolut trevligaste våningar! Bostaden har på senare år genomgått en totalrenovering där ytskikt, kök och badrum varsamt renoverats. Bostadens 98 kvadratmeter erbjuder idag tre rum och kök men kan enkelt återställas till fyra rum för den som önskar.

Fastigheten uppfördes 1987 och smälter fint in bland Mariatorgets klassiska byggnadsarkitektur. Hissen från bottenplan tar oss smidigt upp till lägenheten på våning tre. Direkt när man kliver in i bostaden möts man av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Den genomgående dispositionen gör att lägenheten upplevs som luftig och ljus. Invändigt fördelas 98 kvadratmeter på ett ordentligt allrum som innefattar kök med köksö, matplats samt vardagsrum. Köket är arbetsvänligt med social köksö och fullutrustat maskinpark. Vardagsrummet fullkomligt badar i ljus och erbjuder gott om plats för stora sociala tillställningar. Möjligheten finns att dela av vardagsrummet och få till ett tredje sovrum. Vidare erbjuds två sovrum med goda förvaringsmöjligheter, det mindre sovrummet bjuder på en klädkammare och det större rummet har rymliga garderober med integrerad belysning samt en charmig fransk balkong med utsikt mot innergården. Badrummet är helkaklat med riktigt lyxig keramik, matchande duschväggar, golvvärme och kommod med underskåp. Från entrén har man närmast till gästtoaletten, praktiskt. Den moderna touchen, materialvalen och dispositionen skapar en bostad man enkelt kan trivas i!

Bostaden ligger med gångavstånd till hela Helsingborgs härliga utbud av aktivitet vid hamnen, strandpromenaden, butiker, restauranger, Stadsteatern, Dunkers kulturhus och konserthuset för att nämna några. Pendlaren promenerar ett par minuter från bostaden, ner till Helsingborg Central för att ta dig vidare till din destination med buss, tåg eller båt.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Omar Akkache för med information eller visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy