Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Inlandsgatan 13, Centrum, KUNGÄLV
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
3 611 SEK / mån
Rum
3 rum

Terrass i söder om 15 kvm!

Varmt välkomna till en av få bostäder i Kungälv med terrass i solsäkert söderläge! Terrassen är hela 15 m² och här rymmer ni både matgrupp och sköna loungemöbler, njut av sol från morgon till kväll. Ta hissen högst upp till våning sex och kliv in via säkerhetsdörren i denna magnifika bostad. Kökssnickerierna går i snygg grå ton från välrenommerade Vedum. Vardagsrummet ligger i öppen och social planlösning mot köket. Perfekt disponerat för stora och sociala sammanhang. Den ljusa känslan förstärks av fönsterpartierna i olika väderstreck. Härifrån når ni den stora och möblerbara terrassen. Master bedroom ligger högt och lugnt beläget. Badrummet är utrustat med golvvärme och här hittar ni både tvättmaskin och torktumlare. I hallen ligger klinker som övergår i ek-parkett som sedan löper genom hela bostaden. Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober så följer ett förråd i källaren med om ca 8 m². Extraförråd finns att hyra. Garage under huset med el-platser (separat kö). Precis utanför huset finns P-huset Pallisaden där ni står med månadskort (från 400 kr/månad). Fiber från Telia. Låg månadsavgift!

I Brf Kungsporten bor ni tryggt i stor och stabil förening. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

Rumsbeskrivning

Hall

Ta hissen högst upp till våning sex och kliv in via säkerhetsdörren. Plats för hatthylla till höger och gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. På golvet ligger klinker som sedan övergår i ekparkett.

Vardagsrum

Ligger i öppen och social planlösning mot köket. Utmärkt för middagsbjudningar. Lättmöblerat med plats för soffa, matsalsbord och TV. Från rummet når ni den magnifika takterrassen i soligt söderläge om hela 15 m². Här behöver ni inte välja utan det går att möblera med matgrupp och loungemöbler. Sol från tidig dag till sen kväll.

Kök

Kök snickerierna går i trendigt grått och är från välrenommerade Vedum. Ovanför den mörka bänkskivan sitter ett gråa stora kakelplattor. Välutrustat med fläkt, induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn och micro i bekväm arbetshöjd samt kyl och frys i fullhöjd.

Master Bedroom

Ligger högt och fritt beläget. Här rymmer ni dubbelsängen och tillhörande nattduksbord utan problem. Nöjer ni er inte med förvaringen i skjutdörrsgarderoben så går det att möblera med byråer.

Sovrum

Det något mindre sovrummet vetter mot förenings innergård. Plats för säng och bokhylla. Fungerar även utmärkt som kontor. Förvaring i skjutdörrsgarderob.

Badrum

Exklusivt med kaklade väggar och klinker på golvet. Skönt med golvvärme. Bekvämt med både tvättmaskin och torktumlare. Vikbara duschväggar i glas, kommod, spegel, handdukstork, överskåp och wc.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Brf Kungsporten Frågelista Årsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

70 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Inlandsgatan 13

Ort

KUNGÄLV

Kommun

Kungälv

Beskrivning av förråd m.m.

Källare 8 m².

Extraförråd finns att hyra: 3 m² 300 kr/månad, 4m² 400 kr/månad eller 5m² 500 kr/månad.

Lägenhetsnummer BRF

51502

Våningsplan

6 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Terrass

Om ca 15 m² i söder.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kungsporten

Organisationsnummer

769636-5894

Allmän information

Föreningen förvaltas ekonomiskt av JM@home AB. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll är i enlighet med ekonomisk plan beräknad till ett årligt belopp motsvarande 30 kr/m² boarea för föreningens hus.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber. Telia Tripple Play.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme. FTX.

Byggnadskommentar

Föreningens fastighet består av två flerbostadshus i 4-6 våningar med totalt 139 bostadsrättslägenheter, total boarea ca. 9 372 m².

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamhetslokal/övernattningsrum, utrymme för källsortering av sopor, sopsugsanläggning, porttelefon, cykel- och barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd, kabel för bredband med telefoni och TV, varmvattenmätare och extra lägenhetsförråd för uthyrning.

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 611 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår uppvärmning. Obligatoriskt tillägg 220 kr/mån för bredband och tv.

Andelstal

0,75 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

545 SEK/månad

Försäkringskostnad

204 SEK/månad

Vatten

230 SEK/månad

Summa driftkostnad

979 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 76 parkeringsplatser varav åtta för MC i garage under huset. Initll fastigheten ligger p-hus Palissaden där månadskort finns från 400 kr.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

56 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

54 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy