Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 820 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad 4:a i populära Södra Ekkällan!

Varmt välkommen till denna fräscha fyrarummare på Honnörsgatan 16!

Denna bostad på 85 kvm ligger på våning 5/8 och präglas av moderna ytskickt, öppen planlösning och ett härligt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck.
Du välkomnas av en öppen hall med gott om plats för avhängnign och även extra förvaring i form av ett flertal skjutdörrsgarderober. Från hallen når du de två duchrummen med utrustning som tvättmaskin och torktumlare i det ena. Vidare öppnar hallen upp mot vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köket. Detta är den givna samligsplatsen i lägenheten där du kan umgås med vänner och familj. Här ifrån når du även den härliga inglasade balkongen där du har sol från eftermiddag till kväll och erbjuder en fantastisk utsikt över Linköping och hela vägen till Roxen. Köket som går i vita färger erbjuder goda arbetsytor, bra med förvaring och plats för matgrupp.
Bostadens tre sovrum är väl planerade. Det största sovrummet når du från vardagsrummet och ligger i anslutning till den inglasade balkongen med ett stort fönster för ett fantastiskt ljusinsläpp och och utsikt. De andra två sovrummen når du från hallen där ett av dem har gott om plats för säng och skrivbord och det andra är perfekt som barnrum eller kontor.

Föreningen erbjuder faciliteter så som en gemensam takterrass på åttonde våningen där du kan du njuta av den vackra utsikten över trädtoppar och takåsar. Det finns även en fräsch relaxavdelning med bastu och dusch för avkopplande stunder, en lokal att nyttja där allt du behöver finns och ett övernattningsrum där dina gäster kan bo när de är på besök.

Här bor ni med livskvalité, ett stenkast från Tinnerö eklandskap med stora natursköna ytor. I närområdet finns Stora Coop, två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness), restauranger, lekplatser, flera förskolor och skolor, trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden och även närhet till Linköpings största arbetsplatser; US, Mjärdevi, Universitetet och SAAB. Med andra ord, ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen.

Varmt välkommen att bekanta dig med din nästa drömbostad!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy