Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vallvägen 2B, Centrala Väsby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
45.3 kvm
Avgift
2 592 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig 40-talslägenhet i Centrala Väsby

Nu säljs en av de charmiga och perfekt belägna 2:orna med endast 2 592 kr/mån i månadsavgift på Vallvägen i Brf Väsbyhus nr 2 med byggår 1944 - endast ett stenkast från Upplands Väsbys utbud av service, restauranger och kommunikationer. Här bor du i ett historiskt boende i en av Upplands Väsbys äldsta föreningar som tidigare har varit arbetarbostäder åt närliggande industrier.

Denna lägenhet är otroligt välplanerad med rymligt vardagsrum med väl tilltagna ytor för både soffgrupp och matplats, charmigt renoverat kök, rymligt sovrum och helkaklat/renoverat badrum. Bostaden är i genomgående renoverat/välhållet skick med ljusa färgval. Gott om ljusinsläpp från de stora fönsterna i samtliga rum och som många andra 40-talslägenheter är takhöjden något högre än standard vilket bidrar till en härlig känsla av rymd.

Ekonomiskt stabil och välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och med god gemenskap. I den här föreningen har stora underhåll genomförts som stambyte, fönsterbyte och byte av värmesystem. Gångavstånd till såväl Väsby C med butiker och restauranger samt pendeltågsstationen varifrån du tar dig vidare till Stockholm C (med närhet till Handels, KTH, Stockholms universitet etc), Arlanda flygplats och Uppsala (med närhet till Uppsala universitet).

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med mörkt klinkergolv , ljusa väggar och charmig bröstpanel. Garderober. Plats för avhängning.

Badrum

Helkaklat och renoverat badrum (2016) i stilrent utförande med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna tillsammans med en matchande svart bård. Duschhörn bakom duschväggar i glas, handfat med kommod, spegelskåp, WC och handukstork. Vädringsfönster.

Vardagsrum

Luftigt och rymligt vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matplats. Mycket ljusinsläpp genom fönstren. Trämönstrat laminatgolv och ljusa väggar.

Kök

Charmigt renoverat kök med ljusa köksluckor och gott om förvaring. Ljusgrått kakel ovan bänkskiva i mörk laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

Sovrum

Sovrum med plats för stor säng och förvaring. Trämönstrat laminatgolv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

45.3 kvm

Boareabeskrivning

Notera att utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsförteckning klassificerar bostaden som 1 rum och kök.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vallvägen 2B

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

00015

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Väsbyhus nr 2

Organisationsnummer

714800-0172

Allmän information

Brf Väsbyhus nr 2 omfattar tre flerbostadshus byggda år 1944 som fördelas över 23 st lägenheter och 2 st lokaler med hyresrätt. Föreningen är belägen på Vallvägen som ligger centralt beläget med endast några minuters gångavstånd till pendeltågsstation, busstation, affärer och restauranger.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Ansluten till Tele2 för både TV (basutbud ingår i avgiften) och internet.

Utförda renoveringar

Se årsredovisning.

Kommande renoveringar

Se årsredovisning.

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensam tvättstuga med två maskiner, torktumlare och torkrum. Cykelförråd finns. Föreningens gårdar ger en känsla av villatomt där det skapar en fin gemenskap och en härlig plats att umgås på och grilla med vänner.

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

23

Byggnader

Byggår

1944

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 592 SEK/månad. I avgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-TV & förråd.

Andelstal

0,0356031

Andelstal insats

3,60714%

Andel av månadsavgift

3,60714%

Kommentar

Uppskattade driftskostnader enligt schablon, driftskostnaderna debiteras efter individuell förbrukning och avtal.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

15 st bilplatser (200 kr/mån).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

65 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

94 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy