Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gröndalsvägen 50, Gröndal, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
68 kvm
Avgift
3 905 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad lägenhet i Terrasshusen med stor uteplats och fritt läge mot den grönskande parken!

Varmt välkomna till denna unika lägenhet med adress Gröndalsvägen 50 i de välkända Terrasshusen. Husen är ikoniska för Gröndals stadsbild och stod klara för inflyttning under den första delen av 50-talet. Byggnaden uppfördes av byggmästaren Olle Engkvist efter ritningar av arkitektduon Sven Backström och Leif Reinius. Här bor du i en välplanerad lägenhet med kvadratmeterna på helt rätt ställen och massvis med plats för förvaring. Utöver alla bevarade originalgarderober har du en klädkammare i lägenheten på ca 8kvm som rymmer både förvaring och, som det är möblerat idag, även arbetsplats.

Här har du en egen terrass i soligt söderläge mitt emot parken. Med växtligheten i rabatten som ramar in uteplatsen har du ingen insyn och är omsluten av lummig grönska och doften av olika blommor. Här finns gott om plats för umgänge och grillkvällar eller en skön stund i solen. Om du vill ha en paus från solen eller om det duggregnar en varm sommardag kan du fälla ut markisen! Här har man även förberett med el för en värmare vilket förlänger terrassäsongen.

Alla fönster vetter mot söder vilket ger ett fint naturligt ljus i lägenheten. Fönsterpartierna är med och bidrar till bostadens karaktär och skapar ett originellt boende med många fina detaljer bevarade från byggåret. Lägenheten är i genomgående fint skick med renoverade ytskikt där man slipat golv, målat väggar och tak. Även köket har omsorgsfullt restaurerats där man målat skåpinteriör, satt på nya beslag och bytt ut samtliga vitvaror och bänkskivan. Tvättmaskin har installerats i badrum för ett smidigt vardagsliv. Här har du två luftiga rum i bra storlek som är färgsatta på ett mycket stilsäkert vis. Här är det bara att flytta rätt in och trivas från dag 1!

På Gröndalsvägen bor du i ett trevligt område men med direkt närhet till tvärbana, restauranger, caféer, parklek och mataffär. Upp för Sjöbjörnsvägen når du underbara utkiksplatser på klipporna med magiska solnedgångar och kvällsbad. Längst hela vattenlinjen finns ett uppskattad promenadslingar som tar dig runt till Vinterviken på ena hållet och till bron över till Hornstull på andra hållet. På kort avstånd ligger även Liljeholmen med sin galleria med 90 butiker, tunnelbana och flera bussförbindelser. Välskött förening med god ekonomi och låg belåning. Parkering, nybyggd övernattningslägenhet samt takterrass finns i föreningen. Från terrassen har du magisk utsikt över Stockholmsstad. Vill du odla och pyssla med din gröna fingrar finns det odlingslådor och planteringar på föreningens innergård.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy