Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vendergatan 32, Kongahälla, Kungälv
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
3 746 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Exklusiv lägenhet på Vendergatan 32!

Här erbjuds en stilren och social lägenhet där planlösningen är väl genomtänkt! En trerummare med en glasvägg som snyggt smälter in och skapar ett extra rum. I den här lägenheten kan du ägna all tid åt det du tycker om - här behöver det inte göras någonting innan du flyttar in.

Kongahälla är en mycket trivsam och populär del av Kungälv. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger. På bekvämt avstånd finns förskola, skola, lekparker och allt vad man kan behöva!

I Brf Kungsporten bor ni tryggt i en stor och stabil JM-förening.

Varmt välkommen till din nya verklighet!

Rumsbeskrivning

Hall

Det första man möts av är den rymliga hallen med goda förvaringsmöjligheter genom en stor skjutdörrsgarderob med speglar ifrån Elfa. Ifrån hallen når ni lägenhetens rymliga badrum medans man rakt fram når vardagsrummet/köket med härligt ljusinsläpp.

Badrum

Det rymliga badrummet har helkaklade väggar i vit färg tillsammans med grå klinkers. I badrummet finner man både en tvättmaskin och en torktumlare ihop med en ovanpåliggande bänkskiva, skåpsförvaring, kommod, handdukstork samt en dusch med glasväggar. Det finns dessutom dimbara spotlights i taket.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt med plats för soffa, bord och tv-bänk. En exklusiv glasvägg i industristil har satts upp emellan vardagsrum och balkong vilket bildar ett extra rum som man kan ha som sovrum, kontor eller bara en snygg vägg. Här är det ett bra ljusinsläpp och man når även ut till den stora balkongen där man kan njuta av härliga sommardagar!

Kök

I köket finner ni ett exklusivt kök från Vedum med kyl och frys ifrån Siemens. Bänkskivan i grått gör sig oerhört bra ihop med de vita skåpsluckorna. Köksutrustning består av en induktionshäll, inbyggd micro, inbyggd ugn, fläkt, diskmaskin. Allt ifrån Siemens och man har även en liten köksö. Här får man plats med ett stort matbord för härliga middagar att se fram emot! Även här är det vita väggar.

Sovrum 1

Stor sovrum där man med enkelhet får plats med dubbelsäng, sängbord och allt vad man kan vilja ha i sitt sovrum. Bredvid sängen finner man en skjutdörrsgarderob som även här har skjutdörrar med ett Elfa-system som ger en mängder med förvaringslösningar. Väggarna är målade i vitt vilket ger en rymlig och härlig känsla ihop med det ljusa golvet.

Sovrum 2

Rymligt sovrum i anslutning från köket. Här får man plats med säng, sängbord och skrivbord utan några problem. Dessutom så har man här en härlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 695 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3.5 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

74 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vendergatan 32

Ort

Kungälv

Kommun

Kungälv

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd för lägenheten finns i källaren.

Lägenhetsnummer BRF

31101

Våningsplan

2 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

I vardagsrummet finner du en stor balkong med lättmöblerade ytor, morgonsol och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot innergården!

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kungsporten

Organisationsnummer

769636-5894

Allmän information

Brf Kungsporten är en stabil förening med 139 st. bostadsrätter och 3 st. lokaler. Här bor du så nära du kan komma till Kongahällas köpcentrum där det finns allt man kan behöva. Byggnadernas utformning är två bostadshus i 4-6 våningar samt källare och garage.

Föreningen har tecknat avtal med JM AB (Entreprenören) för uppförande av föreningens hus. På
föreningens fastighet pågår byggnation av två flerbostadshus i 4-6 våningar med totalt 139
bostadsrättslägenheter, total boarea ca. 9372 m², Föreningen disponerar över 76
parkeringsplatser varav åtta för MC.

Brf bildades

2018

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber indraget. Föreningen har tecknat avtal med Telia (Telia Triple Play) där det ingår en digitalbox för TV till varje lägenhet.

Kommande renoveringar

Inga planerade renoveringar.

Övriga utrymmen i föreningen

I fastigheten finns kommer det att finnas Gemensamhetslokal/övernattningsrum, utrymme för
källsortering av sopor, sopsugsanläggning, porttelefon, cykel- och barnvagnsrum, städrum, fastighets- och
rullstolsförråd, kabel för bredband med telefoni och TV, varmvattenmätare och extra lägenhetsförråd för
uthyrning.

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 746 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning
Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 220:-/mån för bredband och tv via Telia.

Andelstal

0,78

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

90 SEK/månad

Summa driftkostnad

240 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns även ett parkeringshus precis bredvid fastigheten och ett flertal andra stället i närheten där man kan stå med månadsbiljett från 400:-/kr i månaden.

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

1 000 SEK/månad

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Har strömuttag

Ja

Kostnad

1 500 SEK/månad

Typ

Garage MC

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

500 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

56 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

54 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson, JM AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta