Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sundholmsgatan 13, Ön/Limhamn, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
95 kvm
Avgift
5 310 SEK / mån
Rum
3 rum

Genomgående trerummare med en gårdsvänd uteplats och balkong i väster!

Bländas av det blåa havet på väg hem till Ön! Närmst havet och med härliga promenadstråk i närhet finner du en unik, genomgående trerummare på absolut bästa läge på Ön med en gårdsvänd uteplats, stora fönsterpartier och balkong. Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet i nyskick med ljusa ytskikt och en öppen planlösning.

Interiört finns väldisponerade ytor med vardagsrum, kök och matplats i ett, stilrent Marbodal kök i passande vitt, stort och helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gästtoalett, master bedroom med stora fönsterpartier mot den gårdsvända uteplatsen samt ytterligare ett sovrum med utgång till balkongen. I rum efter rum finns det ekparkett, målade väggar och tak, fönsterbänkar i kalksten samt ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

På Sundholmsgatan och i stadsdelen Ön bor du på lugnt läge med närhet till det mesta. Havet blir din närmsta granne med härliga promenadstråk och badplatser när vädret tillåter. På gång och cykelavstånd finns också apotek, mataffärer, gym, restauranger samt två busslinjer som enkelt tar dig till Hyllie respektive Malmö C. Föreningen har dessutom en grönskande innergård som inbjuder till grillkvällar med nära och kära.

Rumsbeskrivning

HALL
Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv som övergår till ekparkett. Här finns det gott om svängrum och det mesta man kan kräva av en hall - klädförvaring, klädhängare och säkerhetsdörr. Ett stort fönster mot Sundholmsgatan skänker entréhallen ett fint ljusinsläpp.

Släta vita väggar och vitmålade tak samt trestavs ekparkett inredningstemat genomgående i planlösningen. Inredningen består i övrigt av släta vita innerdörrar och fönsterbänkar i kalksten.

SOVRUM 1
Från hallen når du en barnkammare - ett mysigt och fint sovrum med bra förvaring, garderob och plats för säng och nattduksbord. Rummet är inrett med parkettgolv och väggar i gröna färgtoner samt vitmålat tak. Rummet har ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier och utgång till bostadens balkong i norrläge för en kopp kaffe i morgonsolen. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

SOVRUM 2
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom - ett stort, harmoniskt och rogivande rum med parkettgolv och ljusgrå väggar. Rummet har rymliga garderober, fint ljusinsläpp och utsikter över uteplatsen och föreningens grönskande innergård. Här ges gott om plats för en stor säng och nattduksbord.

KÖK
Köket samspelar med vardagsrummet på ett fint sätt i den öppna planlösningen med en stor matplats däremellan. Ett ljust, öppet och modernt kök från HTH med serveringsmöjlighet till såväl matplatsen som den gårdsvända uteplatsen på trädäck. Inredningen består av vita skåpsluckor med beslag i borstat stål, arbetsbänkar i ljusgrå laminat med vitt kakel ovan arbetsytorna. Utrustningen består av vitvaror från Siemens såsom spishäll, diskmaskin, frys, kyl samt integrerad varmluftsugn, mikrovågsugn och fläkt med vetilationsutsug.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt - ett socialt, stilrent och rymligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus och gott om plats för soffa och matgrupp. Öppningsbar fönsterdörr leder ut till den sköna uteplatsen och skapar en fin koppling mellan umgänge inne och ute. Stora fönsterpartier mot uteplatsen och innergården skänker rummet en härlig rymd. Skulle det önskas kan här skärmas av och skapa ytterligare ett sovrum.

GÄST-WC
Tidlöst helkaklad gäst-wc med grått klinker och vitt kakel. Gäst-WC är utrustad med handfat samt WC.

BADRUM
Tidlös helkaklad badrumsmiljö med inredning av hög kvalité. På golven hittar du grå klinker och på väggarna vitt kakel i generöst format. De stilrena kakel- och klinkervalen möter klassiskt vita kommoder och överskåp från som följer skandinavisk inredningslinje. Tvättstation i badrummet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Badrumsinredning består av vit kommod, spegel och belysning, duschhörna med takdusch och duschväggar i klarglas takdusch.

UTEPLATS
Lägenheten har en gårdsvänd uteplats med trädäck perfekt för kvällsgrillningen. Härlig atmosfär med grönskan utanför från föreningens planteringar.

Dokument (pdf)

Sundholmen 1 Årsredovisning 2019 Sundholmen 1 Stadgar 2018 Sundholmen 1 ED Sundskajen 12-16 Sundholmen 1 Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

95 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Sundholmsgatan 13

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

1411

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sundholmen 1

Organisationsnummer

769620-6445

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Sundholmen 1 är en äkta förening som förvaltar fastigheten Sundholmen 1. Föreningen bildades 2009 och fastigheten bebyggdes 2010-2012. Föreningen består av fyra byggnader innehållande 84 st bostadsrättslägenheter samt två lokaler upplåtna med hyresrätt. Bostäderna ligger på adresserna Sundskajen 10-16, Sundholmsgatan 13-19 samt Kronolotsgatan 2-6.

EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Föreningens årsavgifter har varit oförändrade sedan inflytt 2012.
I dagsläget planerar föreningen inte för någon avgiftshöjning. (kontrollerad 2022-04-26)

Föreningen har gemensam el, förbrukning och fast avgift debiteras på månadsavin.

UNDERHÅLL OCH RENOVERING
Genomfört underhåll:
2019 - Installation av gemensam el. Underhållsspolning. Installation av frånluftsvärmepump. Byggnation av 4 parkeringsplatser.

Planerat underhåll:
Styrelsen följer en underhållsplan upprättad 2016-11-23 av Bredablick Fastighetspartner.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Trevlig innergård med stensättning, trädäck, planteringar, utemöbler och lekhörna. Gemensam innergård med flera sittplatser, trädäck och sandlåda.
Låsta cykelförråd i källaren. Miljöhus.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Com Hem som leverantör av kabel-TV, grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Ownit som bredbandsleverantör, 100/100 Mbit/s, ett obligatoriskt tillägg på 109 kr/månad tillkommer.

GARAGE OCH PARKERING
64 st garageplatser för bilar, finns att hyra för 700 kr/månad. 11 st parkeringsplatser för bilar, finns att hyra för 400 kr/månad. Det finns även 8 platser för MC/moped att hyra. Separat kösystem, för att teckna garageplats/parkeringsplats ta kontakt med Bredablick.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

KONTAKT
Hemsida: www.sundholmen1.se
E-post: brfsundholmen1@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 84
Antal lokaler: 2

Antal lägenheter

84

Ekonomi

Månadsavgift

5 310 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg för bredband 109 kr/mån samt administrativ avgift 84 kr/mån tillkommer på månadsavgiften.
Föreningen har gemensam el, förbrukning och fast avgift debiteras på månadsavin.

Andelstal

1,40200000

Andel av månadsavgift

1,40200000

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Under tiden för kalkbrytningen i Limhamn dumpades slaggprodukterna utanför Dragörkajen, vilket slutligen blev till det som idag kallas Ön. Från de gamla industrierna som tidigare tillverkade båtar och flyg kvarstår idag tre byggnader som bland annat innehåller matbutik. Bostäderna är byggda från 90-talet och framåt. Människor flyttar hit för att komma nära vattnet, den vackra utsikten över Öresund och närheten till Limhamn. Busslinjer stannar mitt på Ön och därifrån kan du åka både till Centralen, Hyllie station eller Triangeln. Om ni funderar på en god bit mat på Ön så finns flera restauranger på kort promenadavstånd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy