Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Spelvägen 11, Trångsund, Trångsund
Typ
Bostadsrätt
KVM
76 kvm
Avgift
4 594 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad fyra högst upp i huset!

-Denna bostad är REDO för försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information

En ljus och trevlig lägenhet högst upp i huset som erbjuder tre rogivande sovrum, ett rymligt vardagsrum, ett stambytt badrum med fina tillval, stort och ett trevlig kök med utgång till balkongen med eftermiddags- och kvällssol.

Ett steg in i lägenheten och man möts av en ljus hall med ett praktiskt klinkergolv och avhängning innanför dörren. Lägenhetens tre sovrum ligger lugnt mot baksidan av huset helt utan insyn. Köket är rymligt och erbjuder generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Från köket når man den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol. På balkongen finns även ett praktiskt förråd.
Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, är rymligt och lättmöblerat. Här finns det gott om plats för stor soffgrupp och matplats om så önskas. Lägenhetens badrum är helkaklat och stambytt 2014. Badrummet är utrustat med en dusch med vikbara sotade glasväggar, golvvärme, handdukstork och förberett för tvättmaskin.

- Högst upp i huset!
- Fina ytskikt och tillval i badrummet
- Stor trevlig balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Lediga parkeringsplatser finns!
- Nära Trångsunds centrum och busshållplats ett stenkast från porten

Brf Prinsessan är en solid och välskött förening med god ekonomi. Föreningen bildades 1960, äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 3070 kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, tvättstugor (närmaste tvättstuga i port 13), cykelförråd och källarförråd. I månadsavgiften om 4594 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och källarförråd.

På kort promenadavstånd når du Trångsunds pendeltågsstation och på ca 10 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL

Trevlig och ljus hall med plats för avhängning innanför dörren. Klinkergolv vid entrén som övergår till ljust laminatgolv i den inre hallen med en inbyggd garderob och ett linneskåp.

KÖK

Trevligt kök med ljusgröna köksluckor och vitt kakel ovanför arbetsytor av laminat. Köket är utrustat med diskmaskin, spis med häll, kolfilterfläkt och kyl och frys i fullhöjd. Från köket finns utgång till den mysiga balkongen med eftermiddags- och kvällssol.

VARDAGSRUM

Stort och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utsikt mot innergården. Målade väggar i grå/blå nyans och en målad fondvägg med snygg kalkfärg. På golvet finns ljust laminatgolv.

SOVRUM

Lägenhetens 3 sovrum ligger lugnt mot baksidan av huset.

Sovrum 1 har gott om plats för säng och övrigt möblemang. Vitmålade väggar och en fin fondvägg med mönster av ett berg. Ljust laminatgolv.

Sovrum 2 har gott om plats för säng och övrigt möblemang. Vitmålade väggar och en fin fondvägg med motiv av bilar. Ljust laminatgolv.

Sovrum 3 är det större sovrummet med vitmålade väggar och en fin fondvägg med motiv av träd. Praktiska garderober med skjutdörrar.

BADRUM

Helkaklat och stambytt(2014) duschrum i vitt med ljust klinkergolv. Dusch med vikbara stoade duschväggar, förberett för tvättmaskin, handfat, handdukstork, golvvärme och wc.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Brf Prinsessan 7-21 Stadgar Prinsessan Brf Prinsessan Årsredovisning 2021

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

76 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Spelvägen 11

Ort

Trångsund

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

- Till lägenheten tillhör ett lägenhetsförråd i källaren.
- Förvaringsutrymme på balkongen.

Lägenhetsnummer BRF

06167

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

En mysig balkong med eftermiddags- och kvällssol. På balkongen finns också ett praktiskt förråd.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Prinsessan

Organisationsnummer

712800-0168

Allmän information

På fastigheten finns tre höghus och åtta låghus med totalt 198 lägenheter, 41 garageplatser samt ett antal p-platser varav några med motorvärmareluttag. Under 2013/2014 genomfördes stambyte i samtliga lägenheter i både kök och badrum.
Fastigheten är belägen på Spelvägen 1-21, Trångsund.

Välskött förening med stabil ekonomi.
Den ekonomiska och tekniska förvaltningen handhas av Förvaltnings AB Castor.

Föreningen har krav på att nyckeltub ska finnas i alla entrédörrar till lägenheterna. Bostadsrättsinnehavaren är skyldig att se till att nyckeltub installeras i den nya dörren vid byte till säkerhetsdörr.

Brf bildades

1960

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Anslutning via Comhem(Tele2) & Fiber via Telenor

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Mekanisk frånluftsventilation

Utförda renoveringar

2021 - Portkod låghusen
2020 - Byte av entréportar låghusen
2018 - Fasadarbeten på låghusen
2016 - Fasad och takarbeten
2013/2014 - Stambyte i kök och badrum
2010 - Lekplatser delvis upprustade
2006 - Nya fönster och balkongdörrar höghus
2004 - Nya fönster låghus, nyrenoverade tvättstugor och installerat bredband.

Kommande renoveringar

2022 - Köksfönster och balkongdörrar byts ut i alla lägenheter i låghusen
2022 Målning av p-platser
2022 Byte av fjärrvärmeväxlare och upprustning av undercentral

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstugor finns i port 1, 3, 5 och 13.
Grovtvättstuga för mattor och liknande i port 7.
Cykelförråd och källarförråd.
Gård med två lekplatser och grillplats.

Antal lägenheter

198

Lån i BRF per kvm

3 070

Byggnader

Byggår

1962

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 594 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Beskrivning månadsavgift

Värme, vatten & grundutbud-tv.

Andelstal

0,62866900

Kommentar

Säljarens driftkostnader, kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

297 SEK/månad

Summa driftkostnad

647 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Bredvid Spelvägen 1 och 5 samt bakom låghuset finns 116 parkeringsplatser för uthyrning, varav 24 med motorvärmaruttag. I låghuset finns det 41 garageplatser för uthyrning. Till garageplatsen är det separat kö.

Parkeringsplatser med motorvärmare 300kr /mån
Parkeringsplatser utan motorvärmare 150kr /mån

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

157 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

161 kWh/m²

Energiklass

F

Beskrivning

Områdesbeskrivning

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Denna lägenhet ligger med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 15 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

I Trångsund finns gott och fritidsaktiviteter både för stora och små. Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy