Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kungsklippevägen 7, Centrala Stuvsta, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
45.6 kvm
Avgift
2 821 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad och modernt renoverad 2:a med insynsskyddad balkong i populär förening!

Välkomna till Kungsklippevägen 7!

Bostaden ligger lugnt belägen ovanför Stuvsta Centrum där pendeltåg, bussförbindelser, affärer, kaféer, förskola och skola finns i direkt anslutning eller på kort gångavstånd.

Bostaden har på senare år genomgått flertalet renoveringar och har en futuristisk och modern stil med många väl genomtänkta detaljer. Bostaden inrymmer en väl tilltagen hall, rymligt och ljust vardagsrum, stilfullt renoverad köksdel med all önskvärd utrustning, helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt ett mysigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt utgång till den insynsskyddade balkongen.

En bostad utöver det vanliga som bör ses på plats!
Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

- HALL -
Välkomnande hall med avhängningsplats, laminatgolv och ljust målade väggar.

- BADRUM -
Direkt in till vänster finner badrum i ett helkaklat med plastmatta. Vidare finner vi här tvättmaskin, torktumlare, generös duschplats, wc-stol, samt kommdhandfat med spegel ovan.

- VARDAGSRUM -
Från hallen tar ni er in i ett väl tilltaget vardagsrum beklätt med ljusa väggar samt ett fint parkettgolv . Här inryms soffgrupp, matplats och mediamöbel om så önskas. Vardagsrummet lyses upp av det naturliga dagsljuset från de underbara fönsterna.

- KOKVRÅ/KÖKSDEL -
Köksdelen rymmer gott om skåp och förvaring. Här finner vi utrustning i form utav: induktionshäll, fläkt, kyl och frys i rostfritt stål, diskmaskin, ugn samt handfat och blandare. Vita skåpluckor, ljus laminatbänk med grått kakel ovan som stänkskydd.

- SOVRUM -
Längst in i lägenheten hittar ni det mysiga sovrummet. Här löper 5 st stående garderober längs ena väggen och i andra änden av rummet nås den under bara inglasade balkongen som ligger i absolut bösta i solläge. Utöver detta finns här utrymme för en dubbelsäng samt ytterligare förvaring.

- BALKONG -
Via sovrummet nås den möblerbara balkongen. Balkongens insynsskyddade läge gör denna plats ytterst lugn och trivsam!

Möblerbar balkong.

Dokument (pdf)

Planritning Årsredovisning - Brf Lodjuret

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

45.6 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kungsklippevägen 7

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

632

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kvarteret Lodjuret

Organisationsnummer

769600-4584

Allmän information

BYGGNADSÅR
1995/1996

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Kabel-tv från ComHem ingår i avgiften.
Internet: Bredband via ComHem

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Till lägenheten hör ett källarförråd.

ÖVRIGA BYGGNADER
Föreningslokal:
Föreningslokal som kan hyras av medlemmarna finns på Kungsklippevägen 13, i västra gaveln på gatuplan. Lokalen rymmer 36 sittande och har även ett pentry. Det kostar 300 kr att hyra lokalen.

Grovtvättstuga:
Grovtvättstuga som kan hyras av medlemmarna finns i källaren Kungsklippevägen 15 plan -2. I tvättstugan finns stor tvättmaskin, stor torktumlare samt stort torkskåp.

Gym & bastu:
Föreningens gemensamma gym och bastu ligger på plan 5, Kungsklippevägen 11 och får nyttjas gratis av samtliga medlemmar.

Övernattningsrum:
På Kungsklippevägen 11 plan 5 finns 2 övernattningsrum, 2 rep 4 bäddar som kan hyras av medlemmarna.
Samma medlem kan boka båda rummen för en helg, max tre nätter. Ett rum kan bokas max 2 veckor med möjlighet till förlängning om ingen annan bokning finns. Rummen kostar 300 kr per natt.

I föreningen finns även snickarbod samt cykelförråd.

För mer info:
http://kvlodjuret.bostadsratterna.se/brf-kv-lodjuret

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 163

Antal lägenheter

163

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 821 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, bredband, Comhem basutbud, förråd, gym, tvättstuga

Andelstal kommentar

Andelstal %: 0,47000
Årsavgift andel %: 0,48

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplatser finns i P-garage, P-däcket samt i P-garaget. Ett antal öppna P-platser finns för besökande på P-däcket. Möjlighet finns även att parkera på närliggande gator.

Parkeringsplatserna som finns uthyres till föreningens medlemmar till följande månadskostnader:

Garage 400 kr/mån (Ett fåtal större platser 450 kr /mån)
Carport 300 kr/mån
P-däck 200 kr/mån

Ansvarig för uthyrning av P-platserna, se kontaktlista under medlemsinfo.

Gästparkering

På parkeringsdäcket är de sex första onumrerade platserna till för våra gäster. P-platserna för våra gäster skall inte användas av boende. Överträdelse kommer att beivras.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

118 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Övrigt

Kungsklippevägen 7 är centralt beläget i Stuvsta. Runt hörnet finner vi pendeltåget som avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter) samt flertalet bussar som går mot såväl IKEA och Kungens kurva som till Huddinge centrum.

Stuvsta centrum är ett mindre, mysigt centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk gym, konditori, spelbutik/kiosk, leksaksbutik, optiker och florist. Den mysiga sjön Långsjön ligger inom promenadavstånd från Stuvsta och har omtyckta promenadstråk.

Inom ett stenkast från lägenehet finns Skeppsmyreparken. En mycket vacker park för såväl yngre som äldre med spännande lekställningar, basketplan, fotbollsplan och sittplatser där man kan fika med sina nära och kära. Skeppsmyreparken har blivit den nya samlingsplatsen i Stuvsta där människor i alla åldrar kan samlas för att njuta av den vackra tillvaron.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Huddinge erbjuder skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Det finns sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.
Ne

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy