Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Folkets Parksgatan 8, Folkets Park/Valla, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
63.9 kvm
Avgift
3 243 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren markplanstvåa med stor uteplats!

Välkommen till denna moderna markplanstvåa med en fantastisk uteplats som erbjuder sol under eftermiddag och kväll. Bostaden på 63,9 kvm erbjuder stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp med utsikt över den mysiga och unika innergården. Lägenheten ligger i gavelläge och är fri från insyn- Här är det bara att flytta in och trivas från första stund!

Hallen är rymlig och erbjuder förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Mellan vardagsrum och kök har du en härlig öppen planlösning perfekt för sociala tillställningar. Här finns gott om plats för stor soffgrupp samt även matgrupp och annat möblemang som önskas. Köket som går i vita toner erbjuder välplanerade arbetsytor och bra med förvaring med utrustning som kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt induktionshäll. Vidare förbi köket har du tillgång till badrummet med utrustning som kombinerad tvättmaskin/torktumlare och dusch. Från köket/vardagsrummet har du även tillgång till den stora uteplatsen med både ett gräsparti och stenplattor. Här har du delvis morgonsol samt eftermiddag/kvällssol. Sovrummet är stort och ljust med fönster i två väderstreck och grå väggar. Här finns gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober.

I detta nya bostadsområde finns ett växande utbud av lekparker, förskola, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Ett perfekt boende väntar på Folkets Parksgatan, en adress som är mycket eftertraktad.
Sammantaget ett mycket tilltalande boende som passar såväl den yngre som den äldre. Lägesmässigt finns flertalet fördelar med närhet till innerstan och grönområden med Rydsskogen och Vallaskogen tätt inpå. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Promenadavstånd till Linköpings Universitet. Stabil och bra HSB-förening med garage i källaren samt gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Förråd finns beläget i källaren.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med grått klinker på golvet som sedan övergår till ekparkett som även fortsätter i hela lägenheten tillsammans med vitmålade väggar. Här har du bra förvaring i form av skjutdörrsgarderob med spegelglasdörrar.

Kök/Vardagsrum
Kök och vardagsrum i öppen planlösning som erbjuder stora fönster mot den lugna innergården. Köket erbjuder vit köksinteriör, grå bänkskiva med infälld diskho samt vitt kaklat stänkskydd. I köket finns vitvaror så som inbyggnadsugn- och micro, kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt fläkt. Köket erbjuder plats för stor matplats med gott om plats för gäster samt utgång till den stora uteplatsen. Väggarna och taket i kök/vardagsrum/hall är målade under hösten 2021.

Badrum
Stort badrum med vitt kakel på vägg och grått klinker på golv. Här finns dusch med duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp, vägghängd handdukstork, ett extra förvaringsskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare och golvvärme.

Sovrum
Rymligt sovrum med ekparkett och grå väggar. Här har du stora fönster i två vädersteck för ett optimalt ljusinsläpp. Förvaring i form av skjutdörrsgarderob och plats för stor säng och även ett skrivbord om så önskas. Taket målades hösten 2021 och väggarna för ca 1,5 år sedan.

Uteplats
Uteplatsen är belägen in mot den lugna och lummiga innergården med sol delvis under morgonen samt eftermiddag/kvällssol. Här har du både ett gräsparti och ett parti med stenplattor och gott om plats för en stor grupp med utemöbler där kan du njuta av vår och sommarkvällar med nära och kära.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning Energideklaration

Allmän information

Pris

Bud

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

63.9 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Folkets Parksgatan 8

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd tillhörande bostaden.

Lägenhetsnummer BRF

2

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Dansbanan i Linköping

Organisationsnummer

769625-7182

Allmän information

HSB Brf Dansbanan bildades år 2015 och består av totalt 51 st bostadsrättslägenheter belägna på Fokets Parksgatan 8-12 samt Gullbergsgatan 2-4. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar ett garage, en härlig och lugn innergård samt ett övernattningsrum.

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Investeringar till laddstolpar till elbil och solceller ses över, är precis i förstadiet.

Antal lägenheter

51

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 243 SEK/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, IP-telefoni (fast kostnad) och bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

Beskrivning månadsavgift

Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten.
Kostnad för varmvatten uppkommer till ca 80 kr/månad.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar.

Andelstal

1,47309

Andelstal insats

1,47309

Andel av månadsavgift

1,47309

Överlåtelseavgift

1312,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

275 SEK/månad

Försäkringskostnad

130 SEK/månad

Summa driftkostnad

405 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage nås via hiss och är beläget i husets källare, 700 kr/mån. Längre kö för garage i dagsläget, (2022-03-18). Föreningen har separata parkeringsplatser utanför huset, separat kö på dessa, 425 kr/mån. Kan finnas någon plats ledig framöver, 2-3 st personer i kö i dagsläget, (2022-03-18).
Boendeparkering finns i området via LinPark mot kostnad om 370 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

60 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Tomas Eckerud

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy