Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Rudsbergsvägen 40, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 096 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a med inglasad balkong och fin utsikt!

Rymlig och välplanerad tvåa i högt läge med vidsträckt utsikt från Rudsberget. Inglasad balkong i väster som erbjuder eftermiddags/kvällssol över Klarälven. Här bor du i en nyligen producerad kvadratsmart lägenhet från 2018 med öppen planlösning. Gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.
Arbetsvänligt kök med vita snickerier. Den öppna planlösningen ger en social och luftig bostad med naturligt och fint ljus. Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt passande möblemang. Helkaklat duschrum med komfortabel golvvärme utrustad med tvättmaskin. Inglasad balkong med skjutglaspartier och utsikt över Klarälven.
Bredband 100 Mbit/s och digitalt tv-utbud ingår i månadsavgiften. I entréplan finns både förråd, modern tvättstuga och hiss från markplan. Gott om parkeringsalternativ finns på området och bostadsrättsföreningen har även gästparkeringsplatser. Här finns även odlingslotter, sandlåda, boulebana, cykelparkering under tak och källsorteringsbyggnad.
Inom promenad- och cykelavstånd nås Karlstad centrum. Goda bussförbindelser till såväl Karlstad Universitet som Bergviks och Välsvikens handelskvarter.

Inomhus bilder kommer inom kort!

Välkomna hem!

Rumsbeskrivning

Hall
Rymlig och stilren hall med vitmålade väggar och ekparkettgolv som löper vidare genom bostaden. Plats för klädavhängning i garderob. Direkt till vänster i hallen nås duschrummet.

KÖK/ VARDAGSRUM
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Köket har stilrena vita snickerier med grå bänkskiva samt kakel över arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Naturligt och fint ljus i hela rummet tack vare fönster i två väderstreck.

Öppen och härlig vardagsrumsdel där balkongen fungerar som ett extra rum. Här får man plats med soffa och tillhörande möblemang. Stilrent med parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM
Stort sovrum i anslutning till vardagsrummet. Här återkommer parkettgolvet och de ljusa väggarna. Plats för dubbelsäng, möblemang och garderober. Idag finns här garderober som erbjuder gott om förvaring.

DUSCHRUM
Helkaklade väggar i vitt och ett grått klinkergolv med golvvärme. Stilrena transparenta dörrar in till duschzonen. Belyst badrumsskåp med spegel, handfatskommod med underskåp samt wc och tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösningar energideklaration Rudsbergsvägen 40 Stadgar Brf Rudsberget i Karlstad Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Rudsbergsvägen 40

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer BRF

5003

Våningsplan

5 av 9

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Rudsberget

Organisationsnummer

769630-6559

Allmän information

Brf Rudsberget med beteckning Karlstad Rudsberget 2 stod inflyttningsklart 2018-02. Bostadsrätterna fördelas på 8 plan. Via entréplan når du gemensamhetsutrymmen så som stor tvättstugan med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt de enskilda lägenhetsförråden. Också finns en fullutrustad övernattningslägenhet på bottenvåningen (ca 52 kvm) att hyra för 300kr/natt, upp till 4 sovplatser. Miljöhus samt två cykelförråd tillhör fastigheten. Här finns även barnvagnsförråd bland gemensamhetsutrymmen på entréplan.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Föreningen förvaltas ekonomiskt av HSB Värmland.


FÖRSÄKRING
Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Nordeuropa Försäkring AB där även bostadsrättstillägg ingår.

BYGGNADSÅR
2016-2018

Brf bildades

2015

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV OCH BREDBAND
Telia tripple play (Bredband 100mbit, Kabel-TV samt IP-telefoni).

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning.

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus

Antal hyresrätter

1

Antal lägenheter

43

Lån i BRF per kvm

12 119

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 096 SEK/månad. I avgiften ingår Bredband 100mbit/s, Grundutbud tv
Värme och vatten

Andelstal insats

2,09034 %

Andel av månadsavgift

2,10930 %

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Gott om parkeringsalternativ finns på området och bostadsrättsföreningen har även gästparkeringsplatser.
Till föreningen hör 53 parkeringsplatser inklusive handikapplatser, av dessa platser hyrs 44 platser med motorvärmare ut för 300 kr/mån, resterande 9 platser är besöksparkeringar.

Typ

P-plats

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

49 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy