Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Edövägen 7i, 6tr, Orminge, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
100 kvm
Avgift
5 476 SEK / mån
Rum
4 rum

Exklusiv 4:a med två terrasser i soligt läge högst upp i huset. Insynsskyddat!

Välkommen hem till en minst sagt unik bostad högst upp i huset. En lyxig plats att bo på med två stora terrasser om ca totalt 80 kvm i varsitt väderstreck. Här har du både milsvid utsikt och sol hela dygnet.
På en hög höjd strax intill ett grönområde nära Orminge centrum i Saltsjö-Boo ligger Edövägen med helt nybyggda hus. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga, gröna innergårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Här bor du i en minst sagt exklusiv 4:a om 100 kvm med genomgående mattlackat ekparkettgolv och målade väggar. Lägenhetens stora vardagsrum ligger i halvöppen planlösning mot köket som går i smakfullt vitt med kromade handtag i läder. Badrummet håller mycket hög klass med sobra materialval och utrustad med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen är rymliga med bra förvaring och helt utan insyn. Bostaden har två stora terrasser där man kan följa solen från morgon till kväll. Ljumma sommardagar kan man njuta av frukosten i österläge och på andra terrassen i sydvästläge bjuder man in till stora middagar.

Det går lätt och fort att ta sig fram med kommunala färdmedel då Orminge Centrum utöver bra butiker och mataffärer är ett nav för busskommunikationen i området.

Brf Kolet tillhör det nyproduktionsprojekt som kallas för O2 Orminge. Förutom att huset byggs helt i trä så formas varje gård på sitt unika sätt mellan husen. En gård har grillplats och sandlåda och en gård har utegym (precis bredvid huset). Det planeras för fler trevliga gårdar inom närmsta tiden.

En bostad ni absolut inte får missa. Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy