Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gotlandsresan 85, Sävja, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
5 683 SEK / mån
Rum
4 rum

TOPPRENOVERAD / BARNVÄNLIGT & NATURNÄRA / EXKLUSIVA MATERIALVAL / SMART PLANERAD / INSYNSKYDDAT

Välkomna till denna magnifika 4:a som genomgått stora renoveringar i utmärkt läge i Sävja! Denna bostad ligger på andra våningen med en stor och härlig balkong i trivsam omgivning. Här får ni promenadavstånd till vårdcentral, dagis och skolor samt ett litet centrum med livs, restaurang och apotek. Det finns mycket bra bussförbindelser till city och fina cykelvägar för den som vill ha lite vardagsmotion. Sävja är barnvänligt och naturnära med härliga skogsområden i Lunsen och nära till Fyrisåns vackra årum.

Lägenheten är topprenoverad och har ett härligt läge med balkong i soligt läge mot innergården. Planlösningen erbjuder hall, kök med öppen planlösning i form av köksö mot vardagsrum, helkaklade och fräscha badrum och tre sovrum i bostaden samt en stor klädkammare. Detta hem är utmärkt för den nyblivande familjen, familjen med flera barn eller om du vill få en nyckelfärdig bostad med en låg boendekostnad. Välkommen!

Bostaden är genomgående i mycket fint skick och präglas av mycket fina materialval som inte går ur i tiden. Bostaden fördelar sig på en stor yta med goda förvaringsmöjligheter samt separata rum, vilket gör sällskapsytorna mellan kök och vardagsrum optimala. Från vardagsrummet når du även ut till den insynsskyddade och stora balkongen som vetter ut mot föreningens vackra innergård, där du kan avnjuta solens bästa timmar. Vidare fördelar sig bostaden på dem rymliga sovrummen med plats för möblering enligt dina krav. Här erbjuds även ett halvrum som kan användas som arbetsrum alt walk-in-closet, barnrum eller annat. Nyrenoverade helkalkade badrum som är utrustade med fina materialval och golvvärme. Det stora badrummet erbjuder integrerad tvättmaskin som snyggt smälter in med övriga detaljer och ett stort härligt badkar för att finna vardagslyxen i. Utöver möjligheten till förvaringsutrymme i både hall och sovrum erbjuder även denna bostad en rymlig klädkammare. Dessutom erbjuder denna bostad ett otroligt fint ljusinsläpp som får bostaden att kännas ännu rymligare.

I Sävja, ca 7 km söder om Uppsala, kan du enkelt njuta utav stadens puls på avstånd i kombination med natursköna området. Med ett lugnt boende intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både unga och vuxna, barnfamiljer eller seniorer. Servicen har du på nära avstånd och på ca 10 minuter med buss eller bil tar du dig in till stadskärnan. Föredrar du att cykla finns det istället fina cykelvägar in till city. I naturreservatet Lunsenskogen finner du avkoppling där du kan avnjuta en promenad eller joggingtur i spåret. Gång avstånd till förskola, skola, fritidsgård, vårdcentral, apotek, mataffär och biblotek.

För ytterligare information kontakta ansvarig mäklare!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy