Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kopragränd 3, Gävle strand, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
46.5 kvm
Avgift
3 767 SEK / mån
Rum
2 rum

Optimalt planerad tvåa på Gävle Strand högst upp i huset med Penthouse-känsla! Garageplats ingår.

Varmt välkommen till Kopragränd på Gävle Strand och denna otroligt trivsamma tvåa högst upp i huset (hiss från markplan) med oslagbar utsikt, takhöjd om tre meter , varmgarage i källaren och genomgående vattenburen golvvärme.

Välkomnande hall med plats för avhängning. Trevligt och fullutrustat kök i smakfull design, som smälter samman med vardagsrummet genom den öppna och luftiga planlösningen. Från vardagsrummet når du den franska balkongen i perfekt solläge med stora pardörrar som skänker en ljuvlig utsikt över Gavleån. Sovrummet är välplanerat med plats för dubbelsäng i alla riktningar och gott om förvaring i garderobsväggen. Badrummet är försett med kakel, klinker, duschörna, tvättställkommod, tvättmaskin och tumlare i höjd.

Summerat har du här en optimalt planerad tvåa med tre meter i takhöjd och alla bekvämligheter man kan önska, som dessutom är högst upp i huset med enastående utsikt över såväl Gävle Strand som Gavleån. Allt detta i en modern och välskött fastighet med garageplats i källaren och mycket trivsam innergård! I avgiften ingår garageplats och bredband.

Här i området på Gävle Strand har du allt från den härliga strandpromenaden längs Gavleån, till restauranger så som Aktern & Fören, Strandrestaurangen, skybaren TAK och bistro Tullhuset. Jungfruparken som ligger ett stenkast utanför ytterdörren erbjuder stora grönområden, välskötta lekplatser, bad- och solmöjligheter. Området är fortsatt under utveckling. Senaste tillskottet i området är Tullhuset som till största delen är kontorsbyggnad men som även inrymmer en välsorterad Coop-butik med generösa öppettider. I tillägg finns hälsocentral och apotek i området.

Söker du en två som är något utöver det vanliga, har du kommit rätt. Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy