Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blekingevägen 8, Sävja, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
64.5 kvm
Avgift
4 108 SEK / mån
Rum
2 rum

/ HÖGT UPP I HUSET MED BALKONG / FINA YTSIKT / BEKVÄM PLANLÖSNING / UTSIKT MOT NATUR OCH SKOG /

På Blekingevägen 8 finns denna fina bostad om 2 rum och kök fina ytskikt. En mycket välplanerad och fin bostad med vackert ljusinsläpp, bra planlösning och stor balkong. Belägen i trevliga och barnvänliga Sävja är för dig som älskar närhet till naturen. I Sävja finns bl.a Skola, apotek, vårdcentral, livsmedelsbutik, restauranger samt mycket fina grönområden och bra kommunikationer.

Blekingevägen 8 finner du i ett mycket naturskönt område med bra kommunikationer till centrum! Genomgående bra ytskikt samt stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Goda möjligheter till egen parkeringsplats för dig som har bil. Den välplanerade ljusa planlösning erbjuder luftig hall med klädkammare, stort kök med matplats samt utgång till stor balkong som vetter mot lugn innergård, vardagsrum samt ett generöst sovrum och delviskaklat badrum. I detta lugna och natursköna område bor man med naturen precis runt hörnet. Alldeles utanför dörren börjar Lunsen, en av Uppsalas största skogar med fina strövområden. Plocka svamp och bär eller ta långpromenader, möjligheterna är oändliga.

Sävja har goda kommunikationer med stadsbussar in till Uppsalas centralare delar och väljer du att cykla leder en cykelväg ända in till centrum. Dessutom finns det ett stort och lättmöblerad balkong i bra solläge. Till bostaden medföljer ett källarförråd. Blekingevägen 8 passar utmärkt för dig som vill sätta sitt egna prägel på denna bostad med gott om grönytor och flera lekparker att välja på i området. Goda kommunikationer per buss tar er snabbt ner till stadskärnan med flera avgångar per timme.

Brf blekinge är en stabil och välskött förening med bra ekonomi. Gemensamhetsanläggningarna som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykel- och barnvagnrum, föreningslokal samt övernattningsrum. Lediga parkeringsplatser finns. Föreningen har en mycket stabil ekonomi och har nyligen sänkt avgifterna med 7% from 1/1-2021. (kontrollerat Maj 2021).

Vid frågor och funderingar kontakta ansvarig mäklare Walat Taha på 073-983 72 76 eller via walat.taha@skandiamaklarna.se

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy