Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bodekullsgatan 39B, Östra Sorgenfri, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
71.1 kvm
Avgift
4 580 SEK / mån
Rum
3 rum

Smakfull gavellägenhet på citynära adress

Välkomna till Bodekullsgatan 39B! Denna bostad ger dig ett hem med en smakfull kombination mellan modernt gentemot den tidlösa prägel som erbjuds i form av tilltagen takhöjd, vackra parkettgolv och attraktiv interiör. Här bjuds det ett fantastiskt ljusinsläpp som faller in från tre olika väderstreck och ger bostaden en härlig atmosfär.

Tre trappor upp kommer vi in i bostadens trevliga hall med gråputsade väggar med god plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden finner man ett smakfullt kök utrustat med omsorgsfulla materialval från Ikea och Smeg och på golvet vilar ett vackert brädgolv som på ett stilrent sätt bryter av mot kökets minimalistiska interiör. Vardagsrummet ger plats för både soffgrupp och matgrupp där två stora fönsterpartier ger ett fint ljusflöde och här når man balkongen som är i bekväm storlek vilket ger bostaden en extra social yta som man rofyllt kan njuta av.

Det mindre rummet som bostaden erbjuder passar utmärkt som arbetsrum och kan med fördel användas som ett gästrum eller barnrum. Det andra sovrummet är i en generös storlek som enkelt ger utrymme för dubbelsäng och intill finner man en trevlig walk in closet inredd med tre PAX-garderober från Ikea. Badrummet är helkaklat i en gråmelerad färg utrustat med WC, dusch, vask, handdukstork, spegelskåp och kommod.

Detta är ett optimalt boende för dig som vill bo nära de centrala delarna av Malmö men samtidigt njuta av lugnet på den lummiga och mysiga innergården, där det finns grillplats och utemöbler för härligt umgänge i en grönskande miljö. Området bjuder på närhet till mataffärer, caféer, restauranger och gym. Genom bara några minuters promenad når vi närmsta busshållplats som tar oss direkt in till Malmö city.

Hjärtligt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Bakom den gröna säkerhetsdörren välkomnas man in till en rymlig hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Väggarna är gråputsade och på golvet en vacker parkett.

Kök
Här kombineras ett stilrent kök med vitt kakel och stenskiva. Gott om förvaring och utrustat med gasspis från Smeg, fläkt, inbyggd mikro, kyl/frys, vask samt integrerad diskmaskin. Fönster mot norr. Renoverat från 2014 med omsorgsfulla materialval.

Vardagsrum
Vardagsrummet är smakligt inrett med vitmålade väggar, parkettgolv och här ryms enkelt större möblemang för sociala sammanhang. Den fina söderbalkongen och fönsterpartierna mot söder och öster släpper in rikligt med ljus som ger rummet en luftig känsla som bara en gavellägenhet kan erbjuda.

Sovrum 1
Från hallen kommer man till sovrummet, eller arbetsrum som det används som idag, med vitmålade väggar och vackert brädgolv. Fönster mot öster där man kan njuta av morgonsolen.

Sovrum 2
Från hallen når man även det större sovrummet med härligt gröna väggar, brädgolv och fönster mot söder. Sovrummet har tidigare haft en dörr till vardagsrummet men är i dagsläget en hel vägg men kan öppnas upp igen för den som önskar.

Badrum
Ett stilrent badrum med gråmelerat kakel och klinkergolv (vitmålat). I dagsläget har nuvarande ägare tagit bort detta och istället vilar ett fint blått klinkergolv.
Utrustat med WC, handfat med mörk kommod, spegelskåp, förvaring och dusch.

Balkong
Mysig balkong där man enkelt får plats med bord och stolar med en fin vy som vetter mot innergårdens vackra trädkronor och härliga grönska.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Ronnebygatan 39 Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

71.1 kvm

Gatuadress

Bodekullsgatan 39B

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

15

Våningsplan

3 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Ronnebygatan 39

Organisationsnummer

746000-2152

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Ronnebygatan 39 är en äkta förening som registrerades 1947. Fastigheten bebyggdes 1947 och upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen följer en underhållsplan som årligen revideras med Riksbyggens hjälp.

EKONOMI
Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
- Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022).
- Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Senaste avgiftshöjning: 2021-01-01 med 2 %.
Innan dess var avgiftshöjningen 2012-04-01.
Planerad avgiftshöjning:

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
2000: Utbyte av lägenhetsdörrar
2001: Förbättringar i tvättstuga
2002: Utbyte av fjärrvärmecentralen
2003: Miljöhus
2004: Utbyte vatten-,avlopp- och elstammar samt renovering av samtliga badrum
2010: Nytt staket, balkongtak och förbättringar fasad
2014: Spolning avloppsledningar, nya ståldörrar samt diverse utvändigt underhåll
2015: Källarförråden
2016: Låssystem gård/port, OVK och byteytterdörr i källare
2017: Renovering av innergården, uteplats och pergola. Tak över cykelplats och miljöhus
2018: Tvättstuga (tvättmaskin och ventilationsåtgärd). Renovering trappa, kantsten och ny utegrill
2019: Installationer

Planerade renoveringar:
2022: Nya utemöbler

PARKERING
I området finns boendeparkering.
För mer info se www.malmo.se

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till kabel-tv via Canal Digital och fiberoptiskt bredband via Bredbandsbolaget.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en tvättstuga som är belägen i källaren utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum. Det finns även ett cykelrum i källaren och barnvagnar kan uppehållas i förrum till torkrummet.
Innergård med pergola, odlingslådor och gemensamma utemöbler. På gården finns även ett cykelhus och ett sophus.

ÖVRIGT
Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

1947

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 580 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy