Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Jägartorpsvägen 62D, Jägartorpet/Färjestad, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
69 kvm
Avgift
3 823 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad trea i markplan med två uteplatser

På härliga Jägartorpet med närhet till skog & natur kan vi nu erbjuda en modern och kvalitativ påkostad trerummare i markplan. Här bor ni i en lägenhet med tilltalande planlösning och stora sociala ytor. Lägenheten är välplanerad och har genomgående ljusa ytskikt och smakfulla materialval. Här finns många fönster som ger lägenheten ett fint och genomgående ljusinsläpp. Här erbjuds två sovrum i bra storlek, ett fint kök från Marbodal i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett stort helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare och en hall med bra förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås den stenlagda uteplatsen i härligt västläge med plats för loungemöbel, matgrupp och grill. Vid bostadens entré finns ytterligare en uteplats med morgonsol där frukosten kan avnjutas. Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmarstolpe och möjlighet finns att glasa in uteplatsen.

Granne med Tyrstugan, skidspår 50 m från fastighetsgränsen och 125 m till Klarälven. Fyra kilometer söderut har du centrala Karlstad. Du tar dig in till stan på det sätt som passar dig bäst. Du har tillgång till goda bussförbindelser, men det fungerar lika bra att ta bilen eller att cykla på den fina cykelväg som börjar runt knuten och följer Klarälven ända in till centrum. Den rogivande Klarälven bidrar starkt till områdets karaktär som en del av det öppna landskap och det rika frilufsliv som du får tillgång till alldeles bredvid.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

HALL
Bostadens entré med slitstarkt mörkt klinkergolv och ljusmålade väggar. Plats för avhängning till vänster och gott om förvaringsmöjligheter i tre garderober.

KÖK/VARDAGSRUM
Smakfullt och modernt Marbodalkök med ljusa skåpsluckor, bänkskiva i grå laminat och bakomliggande ljust kakel. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin och inbyggd micro. Enhetligt ekparkettgolv som binder samman köket med vardagsrummet och målade väggar. Den öppna planlösningen gör lägenheten ljus och bjuder in till sociala sammankomster. Här finns plats för matsalsmöbel och soffgrupp. Utgång till den stenlagda uteplatsen i sydvästläge.

SOVRUM 1 & 2
Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Bra förvaring i flertal garderober, ekparkettgolv och målade väggar. Båda sovrummen har fönster mot skogen.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum med ljust kaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns invikbara duschväggar i klarglas, handfat med underliggande kommod, handdukstork, wc samt tvättmaskin och torktumlare. Bra ljus via spotlights i taket.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Energideklaration Stadgar

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

69 kvm

Gatuadress

Jägartorpsvägen 62D

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer BRF

62D

Våningsplan

1 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Södra Jägartorpet

Organisationsnummer

769634-0921

Allmän information

Brf Södra Jägartorpet består av 18 bostadsrätter.
Lägenheterna har 61, 69, 73, 74 respektive 75 kvm boarea.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv via Sappa där grundutbud ingår i månadsavgiften.
Fiber, eget internetabonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och FTX ventilation

Byggnadskommentar

Tvåvåningshus

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 823 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

ingår kabel-tv grundutbud, p-plats & sophämtning
(värme & vatten debiteras med en fast kostnad av 10 kr/kvm i månaden och räknas av vid årsslutet, el-abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren)

Andelstal

5,45

Överlåtelseavgift

2,5 % av PPB SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

1 % av PPB SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

450 SEK/månad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Vatten

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 250 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En p-plats med motorvärmarstolpe ingår i månadsavgiften, det är framdraget el i marken för att kunna sätta upp laddbox men man måste kontakta föreningen för att få tillåtelse för installation.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

85 kWh/m²

Energiklass

C

Kommentar

Energideklarations-ID: 1108691
Energiprestanda, primärenergital: 85 kWh/m² och år
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda): 77 kWh/m² och år
Radonmätning: Inte utförd
Ventilationskontroll (OVK): Utförd
Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare
Energideklarationen utförd: 2020-08-20

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy