Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Diamantgången 153, Öringe, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
91.3 kvm
Avgift
5 521 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad radhuskänsla med stor uteplats i bästa solläge

Varmt välkommen till Diamantgången 153 och detta härliga hem med äkta radhuskänsla i fantastiskt mysiga Öringe!

Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till både natur, vatten, kommunikationer, förskolor/skolor och Tyresö Centrum med all dess service.
Bostaden erbjuder generösa sociala ytor, flödande ljusinsläpp, två badrum, ett stilrent kök, tre rymliga sovrum, balkong samt en alldeles underbar uteplats i bästa solläge emot allmänning.
BRF Diamanten är en populär förening med låga 2-plans hus, vissa med suterräng, alla med härlig radhuskänsla! I området finns flera tvättstugor och föreningslokal att hyra. Här kan du flytta in och trivas från första stund!

- Välplanerat hem i mycket trevlig förening.
- Insynsskyddat gavelläge med grönskande vy från samtliga rum.
- Enorm uteplats med altan samt balkong som erhåller sol från dag till sen kväll.
- Generösa ytor samt väldisponerade rum.
- Tryggt, lugnt och barnvänligt område.
- Närhet till kommunikationer med täta avgångar.
- Gångavstånd till både badsjö, storslagen natur och vardagens praktiska delar.

Väl in i bostaden möts vi av en öppen och välkommande hall med förvaringsutrymmen genom byråer, här finns även möjligheter till extra förvaring genom garderober.

Vidare når vi den sociala delen av bostaden där vi finner ett öppet och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som skänker ett vackert ljusinsläpp till rummet. Här nås även utgången till den lättmöblerade balkongen med sol i ett härligt sydvästläge.
I vardagsrummet ryms plats för stor soffgrupp, vilket ger dig utmärkta möjligheter att skapa fina minnen med vänner och familj av den stora skalan.

Från vardagsrummet nås det stilrena och praktiska köket med full köksutrustning och gott om förvaringsmöjligheter genom över och underskåp. Matplats för fyra-sex personer intill fönster ryms även i köket.

Två rymliga badrum fördelade på varsitt plan, ett med badkar och det andra med dusch och tvättdel. I övrigt erbjuds du även wc, handfat, kommod och spegel i badrummen.

Bostaden erbjuder tre stycken rymliga sovrum, alla belägna i nedervåningen. Två sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring genom flertalet garderober och det andra rummet ger plats för mindre säng och enklare möblemang.

Från ett utav sovrummen når vi sedan bostadens guldklimp, den härliga terrassen om cirka 36 kvadratmeter. Här erbjuds en enormt fin trädäckad altan, behandlad med Sioox som skapar en stilren silvergrå färg och passar utmärkt med både matgrupp och loungegrupp.
Utöver detta ryms även solstolar, grillhörna och planteringar för den med gröna fingrar!
Altanen erbjuder inte bara goda kvadratmetrar utan här har även sol under hela dagen till sen kväll i ett insynsskyddat gavelläge.

På det stora hela ett underbart boende för familjen som önskar det bästa av vardag, såväl som fritid.

OMRÅDET
Beläget i Öringes hjärta har du närhet till skön natur, exempelvis finns fina Öringesjön ca. 200m in i området där vi finner både badplats, fina promenadstråk och vandringsstigar. Bada och paddla på en stand-up-padel på sommaren eller njut av krispiga vinterdagar på dina skridskor! Vid vägen in till området finns en väldigt omtyckt närbutik och restaurangen Brödernas. Här avgår även bussar med täta avgångar mot Tyresös alla hörn såväl som Gullmarsplan och även direktbussar Stockholm C under pendlingstider som tar ca 25 min. På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, rackethall, golfbana, badhus och ishall. För de som åker bil finns möjlighet att ta över garage eller parkeringsplats.
För den som söker härliga utflyktsmål finns otroligt många fina natursköna platser oavsett om det är klippbad, skärgård, vandring eller friluftsliv som lockar. Exempelvis finns Tyresö slott med dess engelska slottspark eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden, badplats och utegym. För den som önskar ett fullskaligt skärgårdsäventyr avgår Waxholmslinjens båtar från kajen vid Trinntorps hållplats.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy