Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Järfällavägen 92A, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 063 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig 2:a med söderläge och inglasad balkong

Mycket trevlig lägenhet utan insyn och med optimal planlösning. Hall med plats för avhängning av ytterkläder och skohylla. Här finns även garderober med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns badrum som är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens. Grått kakel på väggarna och grått klinkergolv som tillval och lyxigare dusch. Köket är rymligt med plats för matbord. Från matsalsdelen har du goda mer förvaringsmöjligheter bakom garderobsvägg med skjutbara dörrar med Elfa inredning. Öppen planlösning med bardisk mot vardagsrum och behagligt ljusinsläpp via stort fönsterparti och balkongdörr. Från vardagsrum har du utgång till stor inglasad balkong i söderläge. Sovrummet är luftig med fönster och plats för stor säng och annan önskvärd möblering. Genomgående vitmålade väggar utom i sovrum där det är smakfullt naturfärgade väggar som tillval och parkettgolv.

Välkommen till Brf Vattenkvarnen och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg och kommer sammanlagt bestå av femton unika kvarter. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och dagis. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren.

Triple-play från Telia (bredband, digital-TV och IP-telefoni) är ett gemensamt abonnemang i föreningen och kostar 220kr/mån. Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer.

Till lägenhet hör ett förråd. De gemensamma utrymmen i föreningen kommer vara cykelrum, föreningslokal, rullstol- och barnvagnsförråd. Miljörum för källsortering av olika fraktioner och utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. Längs järnvägen finns garageplatser. På den upphöjda gården mellan husen kommer det att planteras lökväxter, träd och buskar. Det kommer finnas såväl en lekplats för de minsta som bekväma sittplatser för de stora. Bostaden ligger i kvarteret Vattenkvarnen som är en del av Söderdalen, ett område som de kommande åren kommer att förvandlas till 15 mysiga bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 nya bostäder. Närmiljön kommer att bestå av parkmiljö med grönområden och vattenspeglar, två förskolor, närservice, lokaler samt mötesplatser kommer också att finnas. Nära kommunikationer och endast 19 min till city.

Rumsbeskrivning

Hall
Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder hatthylla. Här finns även garderober för förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar. Från hall når du duschrum.

Duschrum
Snyggt och rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens under arbetsbänk. Utrustat med Tvättställ på kommod, duschhörna med svängbara glasdörrar och WC-stol. Grått klinkergolv och grått kakel på väggarna.

Kök
Stilrent kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrum. Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor från Vedum. All maskinell utrustning som du kan tänkas behöva så som kombinerad kyl/frys, inbyggd micro, inbyggd ugn, induktionshäll, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens utom spisfläkt (Franke). Parkettgolv och vitmålade väggar med vitt kakel mellan arbetsbänk och överskåp.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Bra ljusinsläpp med fönster och balkongdörr. Parkettgolv och vitmålade väggar. Härifrån har du utgång till inglasad balkong.

Balkong
Mycket trevlig och stor inglasad balkong som kommer få utsikt mot parkområde.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för stor säng och annan önskvärd möblering. Fönster mot framtida parken. Parkettgolv och väggar med smakfulla interiörer.

Dokument (pdf)

Energideklaration Järfällavägen 92A Stadgar Brf Vattenkvarnen Årsredovisning Brf Vattenkvarnen

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Järfällavägen 92A

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

21101

Våningsplan

2 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Inglasad balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vattenkvarnen

Organisationsnummer

769635-2983

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
I de väl tilltagna trapphusen finns postboxar där posten delas ut. Morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför respektive lägenhetsdörr. Längs järnvägen finns ett garage. Dessutom finns det kantstensparkeringar runt kvarteret. I trapphus 3 finns ett miljörum med källsortering av olika fraktioner. Utomhus finns nedgrävda behållare för brännbart avfall.

TV OCH BREDBAND
Triple Play från Telia (bredband, digital-TV och IP-telefoni) är ett gemensamt abonnemang i föreningen. En obligatorisk kostnad tillkommer om 220kr/mån.

GÅRDSPLATS
Vattenkvarnen har en upphöjd gård mellan husen. Där finns det en lekplats för de små barnen och sittgrupper för föreningens medlemmar. Lökväxter, bärbuskar och träd växer på innergården.

BYGGNADSÅR
2018-19

ÖVRIGT
I gatuplan längs med Järfällavägen finns en lokal för restaurangverksamhet. Föreningen har tecknat avtal med en hamburgeria restaurang.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv box via Triple Play/Bredband och IP-telefoni via Triple Play

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och Mekanisk frånluftsventilation med återvinning.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 123
Antal lokaler: 1

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I Vattenkvarnen finns en föreningslokal i punkthuset. Denna är en kombinerad övernattningslägenhet/styrelserum/gemensamhetslokal. Lokalen kommer att fungera som styrelserum tills föreningen beslutat om något annat. Under husen finns källare med stora förråd tillhörande varje lägenhet. Där finns även cykelrum och förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även på gården.

Antal lägenheter

123

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 063 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Obligatorisk kostnad för bredband om 220kr/mån tillkommer.
Kostnad för varmvatten om ca 150kr/mån tillkommer.

Andelstal

0,79

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

270 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns 45 st garageplatser och kostar 800/mån. Separat kö.
Det finns 5 st garageplatser med elstolpe och kostar 1000kr/mån. Separat kö.
Det finns 3 st mc-platser i garage och kostar 300kr/mån. Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

55 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Övrigt

NÄROMRÅDET
I området finns mindre park med bänkar. 5 min promenadavstånd till Centrum och pendeltåg. I området finns en kvartersrestaurang, kvartersbutik, bageri och pizzeria samt bowlinghall.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 19 km.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se
I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis mm.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten samt Stockholm Quality Outlet med mängder av märkesbutiker.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta. I närområdet kommer Lillängsparken ligga och i den kommer en aktivitetspark finnas.

Pendeltåg Jakobsberg 1 km
Busstorget Jakobsbergs station 650 m
Jakobsbergs centrum 1 km
Järfälla gymnasieskolor 300 m
Jakobsbergs simhall 300 m
IKEA Barkarby 2 km
Stockholm Quality Outlet Barkarby 1,7 km
ICA Kvantum Viksjö 2,2 km
ICA Maxi Barkarbystaden 2,4 km
Görvälns slott 3,5 km
Brukets skidanläggning 4 km

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta