Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Knutbyvägen 17F, Öster Knutby, Norrtälje
Typ
Andel i Bostadsförening
KVM
56 kvm
Avgift
3 640 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad tvårumslägenhet i populära Öster Knutby.

Denna trevliga bostadsrätt är belägen i Öster Knutby och ger känslan av eget hus. Lägenheten har egen ingång och stort eget trädäck på markplan. Planlösningen är öppen och bjuder in till samvaro och fest. Här bor ni både centralt och nära naturen.

I den välkomnande hallen finns det gott om plats för ytterkläder och här finns även fast garderob. Till vänster finns badrummet med våtrumsmatta och våtrumstapet, duschhörna, handfat, spegelskåp, badrumsskåp, wc, och tvätt-/torkmaskin. Det finns möjlighet att byta ut duschhörnan mot ett badkar. Till höger om hallen finns sovrummet med utsikt mot gården och plats för en dubbelsäng. I sovrummet finns även en stor garderobsvägg med gott om utrymme för kläder. Rakt fram finns allrummet med integrerat kök och med två fönster. Köksdelen går i vitt och köksbänkarna är av laminat. I köksdelen finns gott om skåp, bänkytor, spis med ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Den öppna planlösningen bjuder in till samvaro och ger möjlighet att umgås med gästerna även när ni tillagar maten. I anslutning till entrén finns ett uppvärmt förråd som går att använda som extra rum exempelvis till hemmakontor. Den stora uteplatsen är belägen i söder en trappa ner på markplan och här är det sol i princip hela dagen. På uteplatsen finns det gott om utrymme för både trädgårdsmöbler, vilstolar, odlingslådor och grill.

I månadsavgiften ingår förråd, värme, kall- och varmvatten, de fria TV-kanalerna SVT1, SVT1HD, SVT2, SVT2HD, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6 och TV Finland (samt TV4 Fakta). Fiber finns i bostaden och innehavaren får själv teckna avtal med leverantören (öppen fiber).
Föreningen har egna parkeringsplatser. Det finns fyra typer: garage 400 kr/mån, p-plats utrustad med motorvärmaruttag 230 kr/mån, p-plats utan uttag 125 kr/mån och p-platser belägna på Tomtevägen 100kr/mån. Det är en separat kö när det gäller parkeringsplatserna och man tecknar ett separat avtal med föreningen.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Höken 3 är en välskött förening och har en bra ekonomi och relativt låg belåning per kvadratmeter. Avgiften till föreningen är relativt modest. Föreningens belåning är drygt 3 500 kr/kvm vilket är att anses som lågt. Ny underhållsplan är under framtagande och gjorda underhåll finns tydligt beskrivna i respektive årsredovisning. För ytterligare information om föreningen hänvisas till bostadsrättsföreningens årsredovisning som finns under dokument och på föreningens hemsida https://hoken3.se/ . En tvättstuga finns i närheten av bostadsrätten och en grovtvättstuga finns intill fastighetsskötarens lokal. Föreningen har en gemensam bastu som går att hyra för 60kr per gång. Föreningslokal/festlokal går att hyra för 250 kr per dygn. Cykelrum finns i närheten av bostadsrätten.

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra pärlan i Roslagen som i år firar 400 år. Norrtälje är den lilla staden som har den stora stadens utbud med teater, bibliotek, 4H-gård, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och köpcentra. Den kommunala servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler, lasarett, flera apotek och tandläkare.
För den som söker fritidsintressen finns Sportcentrum med badhus, idrottsplaner, isrink både inom- och utomhus, Friskis & Svettis på cirka 2,5 km från bostadsrätten. Det finns flera motionsspår på cykelavstånd, exempelvis i Fågelsången, i Färsna och vid Campus Roslagen. Endast cirka 7 km från Knutbyvägen 17F finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana. Ett paddelcenter finns vid Knutby torg på gångavstånd från bostaden. Norrtälje seglarklubb finns inom gångavstånd för den segelintresserade.
På nära avstånd finns Societetsparken och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad. Lommarbadet finns cirka tre km från bostaden.
Till Stockholm reser man med buss från Norrtälje på cirka en timme. På bussen erbjuds wifi. Busstationen är på promenadavstånd från bostaden och bussarna går normalt var femtonde minut stora delar av dygnet.
Ta chansen att förvärva denna trevliga bostadsrätt i en välskött bostadsrättsförening.
Varmt välkommen på visning till denna centralt belägna bostadsrätt i Norrtälje.

Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy