Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
1 833 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Spektakulär etagelägenhet i exklusivt utförande med ett idealiskt läge

Äntligen har vi nöjet att presentera något utöver det vanliga!

Välkomna till denna socialt utformade etagelägenhet där de urbana och jordnära vibbarna förenas i en behaglig atmosfär. Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på 10 minuters cykelavstånd når ni Mjärdevi Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometer erbjuds ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym, Dessutom har bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap.

En trappa upp finner ni denna inbjudande bostad som disponeras som en 1,5:a och erbjuder en boyta om 35 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Här njuter ni av en smakfull interiör med vitpigmenterade furugolv och genomgående sobra kulörer. Lägenheten genomsyras av en hög materiell standard, generöst ljusinsläpp och en ljuvlig utsikt från fönstren och balkongen över den intilliggande ekhagen.

Här möts ni av en rymlig hall med god förvaringskapacitet i platsbyggda garderober. I anslutning till hallen når ni det lyxiga badrummet som är helkaklat med granitkeramik. Badrummet är bland annat utrustat med inredning från Ballingslöv och kombimaskin från Siemens. Vidare in i lägenheten möts ni av ljuset och rymden i det spatiösa vardagsrummet med sin generösa takhöjd om drygt 4,5 meter. Vardagsrummet ligger öppet mot det välutrustade och exklusiva köket från Ballingslöv med bänkskiva och stänkskydd i marmor och vitvaror från Siemens. Från vardagsrummet når ni ut på den rymliga balkongen i söderläge som erbjuder generöst med soltimmar under större delen av dagen. Här finns det gott om plats för socialt umgänge och odlingsmöjligheter för er med de gröna fingrarna. En trappa upp når ni det mysiga loftet med full ståhöjd och utrymme för stor dubbelsäng och förvaring.

Brf Södra Boulevarden är en nybildad och stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Här har ZIN Arkitektur skapat ett bostadshus helt i trä. Ambitionen med projektet var att skapa smarta boenden i ett hus med minimal klimatpåverkan. Inspirationen här har främst återspeglats i yteffektivitet, hållbara material och lekfull gestaltning. Som boende i föreningen har ni tillgång till två takterrasser och en vinterträdgård i glas där de boende kan uppleva härlig utsikt och säsongernas variation. I månadsavgiften ingår även tillgången till ett Felleshus som man delar med grannföreningarna. I Felleshuset finns en modern och välutrustad festlokal att hyra med plats för flertalet gäster. Här finns även en övernattningslägenhet med plats för 4 gäster att hyra.

Sammantaget är detta en ytterst välplanerad bostad i ett område med en unik identitet. Här bor ni bekymmersfritt till en låg månadsavgift och med optimala förutsättningar för en hög livskvalitet.

Välkomna att hitta hem till er nya drömbostad!

Allmän information

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

35 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lärdomsgatan 1

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer BRF

9-1104

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Södra Boulevarden

Organisationsnummer

769633-9220

Allmän information

BYGGNADSÅR:
2019

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber finns indraget i fastigheten. Boende i föreningen tecknar sitt eget avtal.

Kommande renoveringar

Då huset är nybyggt finns inga kommande renoveringar planerade i närtid.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 53
Antal lokaler: 2

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

55

Lån i BRF per kvm

14 528

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 833 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Avgiftsförändringar

Det pågår en utvärdering huruvida avgiften behövs höjas eller inte. Dock inget bestämt ännu enligt föreningen, 2022-05-23.

Andelstal

1,42937

Andel av månadsavgift

1,42937

Kommentar

Den angivna driftskostnaden är baserad på nuvarande hushålls kostnader per månad. Observera att denna kostnad kan variera beroende på bland annat hushållets storlek och levnadsvanor.
För sophantering debiteras den boende med 2,61 kr/kg ej återvinningsbara sopor, som ett led i föreningens strävan att minimera klimatpåverkan.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

75 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

20 SEK/månad

Avfall

20 SEK/månad

Summa driftkostnad

315 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Som boende i Vallastaden har man tillgång till två stora garage: Aurora och Flustret. En garageplats kostar 800 kr/månad. I närområdet finns flertalet större parkeringsplatser som erbjuder månadstaxa via Dukaten (370 kr/mån). Flertalet korttidsparkeringar finns i föreningens direkta närområde.

Som boende i föreningen har man en förmån i bilpoolen M, nämligen M premium - Volvo Car Mobility.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

47 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

44 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Fredrik Karlsson, Sweco Systems AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy