Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Korsgatan 6, Jönköping, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
29 kvm
Avgift
2 027 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till populära Munksjöstaden!

På Korsgatan 6 hittar Ni nu en av få ettor i sitt slag!

Detta är en av få en-rummare som är placerade högt upp i huset med en rymlig balkong för trevliga sommarkvällar. Planlösningen är en klass för sig. Att på 29 kvm ha ett rymligt kök, gott om förvaring, plats för både soffa, säng och matplats samt en väl tilltagen balkong med plats för utemöblemang är något som inte växer på träd. Utöver denna lyxen finner NI ett rymligt badrum med alla faciliteter som önskas, självklart är en av dem kombinerad tvätt- och torkmaskin.
Bostaden är också fullt rullstolsanpassad och utformad för att en rullstol ska kunna nå alla rum samt balkongen på ett naturligt och smidigt vis.

Den estetiska delen i bostaden är välgenomtänkt, Köket är kvalitativt från Marbodal och går i en skandinavisk stil med neutrala toner. Övriga utrymmen går i ljusa toner så som vita väggar och ljust parkettgolv. Badrummet har vattenburen golvvärme och är helkaklat i ljusa och fräscha toner.
Hela fastigheten och denna etappen av populära och omtycka munksjöområdet färdigställdes år 2019 och du kommer här få lyxen att ta över som andra boendeägaren av bostaden.

Munksjöstaden är ett populärt bostadsområde söder om stadskärnan. Läget här är lugnt, men erbjuder samtidigt ett gott serviceutbud såsom riktig italiensk pizzeria i fastigheten och trevliga Bageri Rosetten och runt hörnet finns en större livsmedelsbutik. Med en behaglig promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city med hela sitt utbud av restauranger och nöjesliv samt Jönköping University. Föreningen tillhandahåller bastu och gym vilket är beläget på den stora gemensamma takterrassen.

Objektet är en kommande försäljning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johanna Fridell 072-088 86 44 för mer information!

Rumsbeskrivning

RUMSBESKRIVNING:

Hall - En välkomnande hall med gott om förvaring. Höger om finner Ni mycket om förvaring i form av garderober. Samt klädhängare på vänster sida.

Badrum - Vidare från hallen når Ni badrummet som har allt man kan önska, perfekt för dig med höga boendekrav.

Badrummet är utrustat med:
- Takdusch
- hopfällbar duschvägg i glas
- Spegel med förvaring
- Handfat med kommod
- Arbetsbänk
- Kombinerad tvätt- och tork
- Handduksvärmare
- Vattenburen golvvärme

Kök - Vidare in i bostaden finner man ett kvalitativt och vältilltaget kök från Marbodal med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Köket går i neutrala kulörer och stänkskyddet i en grå betongliknande färg som sedan omsluts av de vita släta luckorna.

Köket är utrustat med:
- Kyl/frys
- Inbyggd mikrovågsugn
- Ugn
- Diskmaskin
- Häll
- Diskho

Allrum - Vidare från köket i anslutning når man sedan ett luftigt och härligt område i lägenheten med plats för både matbord en mindre soffa och säng. Rummet upplevs som hemtrevligt, modernt och ljust tack vare det stora fönstret från vägg till tak som ger en utsikt mot balkongen. Väggarna går i samma vita genomgående ton i hela bostaden samt det ljusa fina parkettgolvet.

Balkong - Vidare från allrummet når man balkongen som har ett mycket optimalt insynsskyddat läge. Med utsikt ut över både den vackra innergården samt även mot den centrala delen av munksjöstaden. En lyx av båda delar, vacker miljö lika så som stadspulsen.

Dokument (pdf)

Planlösningar 1178806-deklaration 160 Munksjöstaden Kvarter 10B 2020 Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 850 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

29 kvm

Gatuadress

Korsgatan 6

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Beskrivning av förråd m.m.

Ett rymligt källarförråd följer till bostaden.

Lägenhetsnummer BRF

160-160-058

Våningsplan

4 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Munksjöstaden 10 B i Jönköping

Organisationsnummer

769634-5375

Allmän information

Andra av tre etapper i Kvarter 10 som färdigställdes under 2019. Här kan Ni luta er tillbaka och njuta av ert nya boende utan ansvar för föreningens underhåll, föreningen ingår i en samfällighetsförening som förvaltar garage och cykelparkering. Och all teknisk förvaltning sköts av Tosito.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Öppen fiber via Wetternet.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och Mekanisk till- och frånluft.

Byggnadskommentar

Kvarter 10 B består av 77 bostäder.

Utförda renoveringar

Fastigheten byggdes 2018-2019

Kommande renoveringar

Renoveringar av fastigheten sker kontinuerligt vid behov enligt underhållsplanen. Jönköpingsbostäder kommer sköta den ekonomiska förvaltningen.

Övriga utrymmen i föreningen

Som boende på Kvarter 10 har du tillgång till en stor takterass i oslagbart utsiktsläge där man får en 360 gradig vy över Jönköping, på takterassen har man även tillgång till gym och bastu. Här väntar även en spännande innergårdsmiljö vilket balkongen vetter mot, övernattningslägenhet och garage med gott om platser.

Antal lägenheter

77

Byggnader

Byggår

2018-2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 027 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, bostadsrättstillägg, tillgång till förråd och samtliga gemensamhetsutrymmen, trappstädning samt gårdsskötsel. Enskild debitering sker varje kvartal på el/värme. Uppskattningsvis ca. 200 kr/mån.

Andelstal

0,85480000

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen ingår i Lagunens samfällighetsförening som förvaltar parkeringsgarage med flertalet platser.
Kösystem tillämpas. Kostnaden är 975 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

67 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

78 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta