Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Korsgatan 6, Jönköping, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
29 kvm
Avgift
2 027 SEK / mån
Rum
1 rum

Välkomna till populära Munksjöstaden!

På Korsgatan 6 hittar Ni nu en av få ettor i sitt slag!

Detta är en av få en-rummare som är placerade högt upp i huset med en rymlig balkong för trevliga sommarkvällar. Planlösningen är en klass för sig. Att på 29 kvm ha ett rymligt kök, gott om förvaring, plats för både soffa, säng och matplats samt en väl tilltagen balkong med plats för utemöblemang är något som inte växer på träd. Utöver denna lyxen finner NI ett rymligt badrum med alla faciliteter som önskas, självklart är en av dem kombinerad tvätt- och torkmaskin.
Bostaden är också fullt rullstolsanpassad och utformad för att en rullstol ska kunna nå alla rum samt balkongen på ett naturligt och smidigt vis.

Den estetiska delen i bostaden är välgenomtänkt, Köket är kvalitativt från Marbodal och går i en skandinavisk stil med neutrala toner. Övriga utrymmen går i ljusa toner så som vita väggar och ljust parkettgolv. Badrummet har vattenburen golvvärme och är helkaklat i ljusa och fräscha toner.
Hela fastigheten och denna etappen av populära och omtycka munksjöområdet färdigställdes år 2019 och du kommer här få lyxen att ta över som andra boendeägaren av bostaden.

Munksjöstaden är ett populärt bostadsområde söder om stadskärnan. Läget här är lugnt, men erbjuder samtidigt ett gott serviceutbud såsom riktig italiensk pizzeria i fastigheten och trevliga Bageri Rosetten och runt hörnet finns en större livsmedelsbutik. Med en behaglig promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city med hela sitt utbud av restauranger och nöjesliv samt Jönköping University. Föreningen tillhandahåller bastu och gym vilket är beläget på den stora gemensamma takterrassen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy