Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sandviksvägen 5, Saltsjöbaden
Typ
Bostadsrätt
KVM
114 kvm
Avgift
5 012 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Panoramavy över Baggensfjärden.

Vacker etagelägenhet i Villa Gråbo med underbar sjöutsikt mot Baggensfjärden och Hotellviken. Entréplan med hall, trappa till övervåningen, ett stort kök, luftigt vardagsrum, master bedroom och badrum. Fönster i tre väderstreck, vackra trägolv samt högt i tak. Fri från insyn men underbar vy över Saltsjöbaden. Njut av en härlig villakänsla i fina Saltsjöbaden.
Övre plan med sällskapsrum, två sovrum, stora fönsterpartier och utgång till terrass/balkong med magnifik utsikt över Hotellviken och Baggensfjärden samt ett badrum. Behöver ni inte alla sovrum på övre plan går det med enkla medel att bara ta bort väggarna och få ett stort mäktigt vardagsrum med två fina balkonger och bara njuta av den fantastiska utsikten. Här kommer ni spendera många timmar och bara njuta av det härliga läget och vackra vyn. Även undervåningen har en flexibel planlösning då vardagsrummet enkelt kan anpassas och göras om till extra sovrum vid behov.
Hela lägenheten är ljus och välplanerad men självklart är balkongen pricken över i:et i denna fina bostad. Här får man även tillgång till lummig trädgård och parkeringsplats ingår i avgiften. Fiber finns även indraget i fastigheten.

Unikt boende i hjärtat av gamla Saltsjöbaden.

Hela huset totalrenoverades 2002.

Belägen i hjärtat av gamla Saltsjöbaden ett stenkast från anrika Grand Hotell. Fina strövområden längs vattnet, båt och badliv i Hotellviken med Restaurangholmen som erbjuder kallbad och barhäng på Holmen Bar och Kök. Även servering vid badet, vid tågstationen och på Grand Hotell.

Skidbacke och tennisbanor på promenadavstånd samt tågstation med transport till Saltsjöbadens centrum ca 5 minuter där all tänkbar service och affärer finns. Där finns även idrottsanläggning med simhall, golfbana och ett flertal skolor.
På ytterligare 20 minuter nås Slussen och innerstan.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

114 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sandviksvägen 5

Ort

Saltsjöbaden

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

1101

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Rösunda 26:6

Organisationsnummer

769606-3143

Allmän information

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 4 st lägenheter. Hela huset totalrenoverades 2002.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber är indraget men medlemmen står själv för anslutningsavgiften och uppkopplingen.

Uppvärmning och ventilation

Bergvärme och självdrag

Utförda renoveringar

Hela huset totalrenoverades 2002. Under år 2006 installerades bergvärme. År 2012-2013 har samtliga
ytterfönster bytts ut och fasaden renoverats.

Kommande renoveringar

Föreningen kollar just nu på ventilationen samt att fler tilluftsventiler i fönster ska sättas in och sen ska staketet renoveras.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en gemensam trädgård med utemöbler, grill, cykelställ och cykelförråd.

Antal lägenheter

4

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 012 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten, parkering och renhållning

Andelstal

27,94 %

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

608 SEK/månad

Försäkringskostnad

244 SEK/månad

Summa driftkostnad

852 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har parkeringsplatser på en grusad uppfart vid sidan av fastigheten.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Anrika Saltsjöbaden grundlades när förmögna Stockholmsfamiljer började bebygga området med sommarvillor på 1800-talet. Sedan dess har området utvecklats och bebyggts ytterligare och är ett otroligt trevligt område i direktanslutning till Stockholms mellanskärgård. I Saltsjöbaden bor du verkligen med närhet till natur och hav samtidigt som du på ca 15 minuter med bil når Slussen och Stockholms innerstad.

Vid hamnen finns två vackra hotell när gästerna ska komma på besök - Grand Hotel och Vår Gård samt ett par restauranger där bland annat Holmen ligger ute på bryggan och är otroligt populärt vid ljumma sommarkvällar. För ytterligare en promenad till Neglinge och det gamla handelshuset finner du kända Kringelgården anno 1902 med vackra hantverk och nybakat fika- och matbröd.

I området finns många fritidsaktiviteter för både sommar- och vintertid. Här finns en stor och fin idrottsplats med fotbollsplan och nybyggd dansstudio, tennishall (och sommartid utomhusbanor på Strandpromenaden), ishall, flera gym och den populära träningen "Morgonpigga" på sommarhalvåret. Fina motionsspår finns i skogarna för en promenad eller joggingtur. KSSS ordnar seglingskurser och tävlingar i hamnen sommartid vilket är en otroligt rolig och trevlig aktivitet. Saltsjöbaden har även en egen golfklubb där du kan ta en runda på en 9-hålsbana alternativt en 18-hålsbana. Golfbanan växlar över till perfekta längdskidspår för den som behagar vintertid. Under vinterhalvåret får du heller inte missa fina skiddagar i Saltsjöbadens egna slalombacke.

I Saltsjöbadens Centrum bjuds det på Apotek, blomsterbutik, Systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer, ett flertal butiker och bibliotek samt gym.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy