Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Syrenparken 11, Saltsjöbaden/Syrenparken, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
5 232 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad trea med stor balkong i populär 55+ förening

Välkommen till denna välplanerade 3:a i populära Syrenparken. Här bor du med alla tänkbara aktiviteter och service för dig som fyllt 55 år.

Lägenheten har en genomgående öppen planlösning med kök och vardagsrum. Här finns det gott om plats för både matbord och soffgrupp. Köket ligger välplanerat och ljus intill stort fönster. Från vardagsrummet når du bostadens stora balkong. Balkongen blickar ut över området och ligger insynskyddat och i soligt söderläge. Bostadens två sovrum är rymliga och möjlighet till dubbelsäng finns i båda. I ena sovrummet finns ingång till en praktisk klädkammare. I hallen finns ytterligare förvaring och här hittar man också bostadens badrum. Badrummet är rymligt med dusch, tvättmaskin och gott om plats för förvaring. Hela lägenheten har genomgående ekparkettgolv. Externt källarförråd ingår.

Syrenparken är en populär och aktiv 55+ förening med god ekonomi. Det finns gott om möjligheter till aktiviteter och förströelse inom föreningen allt från gemensamma fester till intressanta föredrag och uppskattade musikaftnar. Gillar Du att spela bridge, biljard eller boule? Då har du kommit rätt, här träffas de som vill för trevligt spel mellan grannar. Föreningen har också ett mycket välutrustat bibliotek, ett välbesökt gym, bastu samt övernattningslägenhet som går att hyra för övernattande gäster.

Föreningens restaurang är en naturlig samlingspunkt för de boende och i månadsavgiften ingår det kuponger som kan lösas in mot måltider. Ett perfekt alternativ för trevliga middagar utan att stå vid spisen. Föreningen har även en brygga i Neglingeviken där man kan bada, så varför inte starta dagen med ett morgondopp.

För mer detaljerad information se föreningens hemsida: http://syrenparken.bostadsratterna.se

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy