Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Regementsgatan 31B, Slottsstaden / Ribersborg, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
4 320 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk gaveltrea med charmiga attribut!

Varmt välkomna upp till denna renoverade trea belägen på en gavel. Här möts nya moderniteter med gamla attraktiva attribut från förr. Det bjuds bland annat på fiskbensparkett, vackra fönsterkarmar och en härligt lummig söderbalkong. Renoverat kök med vita luckor, ljus bänkskiva och stänkskydd med tegelförband. Badrummet är stilrent med badkar. Bostadens rum har en härlig rymd med dess gedigna takhöjd och härliga ljusinsläpp. Detta är ett boende för dig som älskar detaljer, design och funktionalitet. Du bor dessutom i en förening med god ekonomi på en attraktiv Slottsstaden-adress!

Slottsstaden, ett av Malmös mest välkända områden, och det av god anledning. Här står några av stadens vackraste flerbostadshus. Detta kombinerat med dess fantastiska läget är oslagbart. Slottsstaden erbjuder ett stort utbud mysiga caféer, restauranger och affärer. Här bor du dessutom nära havet, parker och city. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL: Välkomnande med ljus gråa-beiga väggar och på golvet ligger ekparkett. Här finns gott om plats för avhängning. Det finns dessutom förvaring i garderob med skjutdörrar samt spegelglas.

KÖK: Renoverat kök med vita luckor, ljus bänkskiva och vitt kakel i tegelförband. Välutrustat med induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin som är stilrent integrerat. Dessutom finns inbyggd ugn samt mikro. I köket har man plats för ett mindre matbord, perfekt för frukosten!

VARDAGSRUM:
Rymligt och generöst vardagsrum som är beläget på gavel. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är ljus gråa-beiga. Här får man plats med stora möblemang, både soffa och matgrupp.

SOVRUM 1:
Master bedroom har en mysig mörkgrå färg på väggarna och på golvet ligger ekparkett. Från detta sovrum når man balkongen i härligt söderläge som är beläget mot Regementsgatans lummiga trädtoppar.

SOVRUM 2:
Ytterligare ett mysigt sovrum i perfekt storlek. Väggarna är målade i grönt och på golvet ligger även här ekparkett. Detta rum kan nyttjas som barnrum, gästrum eller varför inte kontor.

BADRUM:
Fräscht och stilrent badrum med vitt kakel och mörkgrå klinker. Här finns badkar, kommod, spegel, förvaringsskåp och wc.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Ragnarök Energideklaration Brf Ragnarök Stadgar Brf Ragnarök Årsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

70 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Regementsgatan 31B

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

02313

Våningsplan

3 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ragnarök

Organisationsnummer

769606-6716

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Ragnarök är en äkta förening som äger marken för fastigheten Malmö Gudhem. Föreningen registrerades 2002 och upplåter 108 st lägenheter varav 2 st med hyresrätt samt en styrelselägenhet. Föreningen fördelar sig över adresserna Regementsgatan 31 A-D och Kilian Zollsgatan 28 A-B.

EKONOMI
SBC sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022). Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant (493 kr år 2022).

Senaste avgiftshöjningen gjordes 2019-07-01 med 2%.
Föreningen ser varje år över avgiftsläget. Normalt görs en justering om ca 2%.

Den boende har eget elavtal.

UNDERHÅLL OCH RENOVERING
- Gjorda renoveringar:
2004 Målning av tak.
2004-2005 Rörstambyte. Tappvattenstammar och avloppsstammar i kök. Byte av radiatorventiler och injustering av värmeanläggning.
2005 Målning av trapphus.
2006-2007 Renovering av hissar.
2009-2014 Åtgärdat fukt i källare.
2010 Nytt gårdsbjälklag. Nytt underjordiskt garage byggdes. Ny innergård anlagd.
2011 Översyn av klinkers på altaner.
2012 Renovering av tvättstuga.
2012-2017 Utfasning av gas.
2013-2014 Nytt låssystem.
2014-2018 Elstationerna i källaren byggs in och skyddas.
2015 Byte av garageport. Källarfönster renoveras eller byts.
2016 Takrenovering. Delvis spolning av avlopp. Renovering av vissa balkoner.
2017 Totalrenovering tvättstuga 3. Översyn av värmesystem. Trygghetsåtgärder källare.
2017-2019 Renovering källarförråd.
2018 Renovering av tvättstuga 1.
2018-2019 Fönsterrenovering.
2019 Utemiljö på 31A sidan.
2020 Maskinbyte tvättstuga

-Pågående/kommande underhåll:
2022-2023 El-stambyte.
2022-2023 Ev rengöring av fasad.
Hissbyte vid behov.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig från 2020-2035.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Grönskande innergård med gräsmattor, rabatter, stenlagda uteplatser och utemöbler. I föreningen finns tre gemensamma tvättstugor belägna i källaren. Tvättstugorna är nyrenoverade och utrustade med två tvättmaskiner och torktumlare. Det finns även två torkrum och mangel.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Telenor, det analoga utbudet ingår i grundavgiften. Bredband via Telia (fiber).

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen hyr ut 32 garageplatser. Plats kan hyras för ca 700 kr/mån, till dessa är det separat kö (ca 2 års väntetid). I övrigt råder det kommunal boendeparkering i området.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår.

KONTAKT
Mail: styrelsen@brfragnarok.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

BYGGNADSÅR
1942

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 108
Antal hyresrätter: 3

Antal lägenheter

108

Byggnader

Byggår

1942

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 320 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår: Värme, vatten, analogt TV-utbud samt bostadsrättstilläggsförsäkring

Andelstal

0,0091170

Andel av månadsavgift

0,93427%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

117 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

140 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy