Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mariagatan 7A, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
2 648 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Balkong i sydvästläge med fri utsikt!

Hjärtligt välkomna till Mariagatan 7A, en bostad på attraktiv adress, även belägen i stabil förening med låga avgifter. Här erbjuds en generös balkong i bästa sydvästläge med fri utsikt, utan insyn vilket är utöver det vanliga. Den möblerbara balkongen öppnas upp med hjälp av dubbeldörrar som under sommarhalvåret gör bostaden ca 8 kvm större. Ytterst välplanerad bostad med fina ytskikt, renoverat kök i öppen planlösning mot matplats/vardagsrum. Rymligt & stambytt badrum med tvättmaskin, stort sovrum med plats för dubbelsäng m.m. samt bra med förvaring i klädkammare och externt förråd.

A+ klassad BRF med god ekonomi. Bredband ingår i avgiften. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar ett gemensamt elavtal som gör att ni kommer undan billigare i elkostnad. Flertalet större renoveringar utförda samt låg belåning. Att de fortfarande har två stycken hyresrätter värda en bit över 7 miljoner är en bonus. Två stycken uthyrda lokaler. Avgiftssänkning har tidigare diskuterats men man har senast valt att hålla avgifterna oförändrade. Månadsavgifterna ligger redan väldigt lågt i jämförelse med likvärda bostäder i kvarteret, här få ni möjligheten att lägga pengar på annat. Det är bara att flytta in och börja trivas.

Perfekt läge intill Sturegatan, Sundbybergs shoppinggata med hela dess utbud. Det mesta nås inom ett stenkast; restauranger, caféer, flera gym, modebutiker och livsmedelsaffärer. Utmärkta kommunikationer i form av pendeltåg, tvärbana och T-bana. Ytterligare en fördel med detta läge är Tuletorgets fantastiska expansion och utveckling med ett utbud av flera restauranger & mycket mer. SATS har en av sina största anläggningar på Tulegatan, ca 200 meter från lägenheten. Gillar man motion och naturen är det heller inte längre än fem minuters promenad till Lötsjön och Råstasjön eller en kort bussresa upp till Ursviks motionsområde. Detta är en möjlighet ni inte vill missa! Gör er intresseanmälan redan idag för att få ta del av kommande försäljningsprocess.

Allmän information

Pris

Utgångspris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Mariagatan 7A

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Lägenhetsnummer BRF

11104

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Mariagatan 7

Organisationsnummer

769625-1607

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Brf Mariagatan 7 är en äkta förening och registrerades 2012. Föreningen består av 31 st lägenheter, 29st är upplåtna med bostadsrätt och förening har 2st hyresrätter kvar. Förening har i dagsläget 2st lokaler som för närvarande är uthyrda.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och bredband 100/10 genom Tele2.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme Norrenergi
Ventilation: F-system

Utförda renoveringar

Stambyte - 1987
Elstigar - 1987/88
Fasad - 1987/88
Fönster - 1987/88
Yttertak - 1987/88
Ventialation - 1987/88
Hiss - 1987/88
Yttertak - 2009
Balkonger - 2016/17
Ommålning av fasad- 2016/17
Utbyte av portar - 2017
Spolning av stammar - 2020

Kommande renoveringar

Inga kommande renoveringar planerade i dagsläget enligt information från föreningen 2022-01-25.

Övriga utrymmen i föreningen

Fräsch tvättstuga i fastigheten i källarplan med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkskåp och mangel.
Trevlig uteplats på gården. Tvättstuga och rymligt cykelförråd finns att disponera för medlemmarna.

Antal lokaler

2

Antal hyresrätter

2

Antal lägenheter

31

Byggnader

Byggår

1939

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 648 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ink. Värme, vatten, bredband, förråd.

Avgiftsförändringar

I dagsläget 2022-01-25 har föreningen inga planerade avgiftsförändringar.

Andelstal

3,49970000

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 7 stycken parkeringsplatser. Många års väntetid i dagsläget. Hänvisar till boendeparkering i området.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

93 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

96 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Mats Olsson, Eminenta AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy