Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mariagatan 7A, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
2 648 SEK / mån
Rum
2 rum

Balkong i sydvästläge med fri utsikt!

Hjärtligt välkomna till Mariagatan 7A, en bostad på attraktiv adress, även belägen i stabil förening med låga avgifter. Här erbjuds en generös balkong i bästa sydvästläge med fri utsikt, utan insyn vilket är utöver det vanliga. Den möblerbara balkongen öppnas upp med hjälp av dubbeldörrar som under sommarhalvåret gör bostaden ca 8 kvm större. Ytterst välplanerad bostad med fina ytskikt, renoverat kök i öppen planlösning mot matplats/vardagsrum. Rymligt & stambytt badrum med tvättmaskin, stort sovrum med plats för dubbelsäng m.m. samt bra med förvaring i klädkammare och externt förråd.

A+ klassad BRF med god ekonomi. Bredband ingår i avgiften. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar ett gemensamt elavtal som gör att ni kommer undan billigare i elkostnad. Flertalet större renoveringar utförda samt låg belåning. Att de fortfarande har två stycken hyresrätter värda en bit över 7 miljoner är en bonus. Två stycken uthyrda lokaler. Avgiftssänkning har tidigare diskuterats men man har senast valt att hålla avgifterna oförändrade. Månadsavgifterna ligger redan väldigt lågt i jämförelse med likvärda bostäder i kvarteret, här få ni möjligheten att lägga pengar på annat. Det är bara att flytta in och börja trivas.

Perfekt läge intill Sturegatan, Sundbybergs shoppinggata med hela dess utbud. Det mesta nås inom ett stenkast; restauranger, caféer, flera gym, modebutiker och livsmedelsaffärer. Utmärkta kommunikationer i form av pendeltåg, tvärbana och T-bana. Ytterligare en fördel med detta läge är Tuletorgets fantastiska expansion och utveckling med ett utbud av flera restauranger & mycket mer. SATS har en av sina största anläggningar på Tulegatan, ca 200 meter från lägenheten. Gillar man motion och naturen är det heller inte längre än fem minuters promenad till Lötsjön och Råstasjön eller en kort bussresa upp till Ursviks motionsområde. Detta är en möjlighet ni inte vill missa! Gör er intresseanmälan redan idag för att få ta del av kommande försäljningsprocess.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy