Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Maria Winkvists väg 10A, Solbacka Strand, Norrtälje
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
4 232 SEK / mån
Rum
2 rum

Rymlig, lyxig och solig tvårummare i Solbacka Strand, vilken går att konvertera till trerummare.

Denna fina bostadsrätt har en öppen planlösning som bjuder in till samvaro och fest.
I den välkomnande och rymliga hallen finns det gott om plats för ytterkläder och här finns även en stor walk-in-closet med gott om plats för kläder och fritidsutrustning. Till vänster finns ett stiligt helkaklat badrum med klinkers på golvet och golvvärme, dusch, handfat på en vacker svart stenskiva, wc, handdukstork och tvättmaskin med inbyggd torktumlarfunktion. Hela badrummet andas komfort och lyx. Rakt fram finns det stora allrummet med integrerat kök och med ett stort fönsterparti samt utgång till balkongen i syd. Köksdelen går i stilfull grånyans och den lång köksbänken i massiv sten sträcker sig längs ena väggen. I köksdelen finns gott om skåp, bänkytor, induktionsspis, diskmaskin, kyl, frys och dubbla inbyggnadsugnar varav den ena med mikrougnsfunktion. Den öppna planlösningen inbjuder till samvaro och ger möjlighet att umgås med gästerna även när ni tillagar maten. Det ovanligt stora sovrummet ger plats för både dubbelsäng och sittgrupp om så önskas och är mer att betrakta som en svit. Balkongen är belägen i söder och här det sol i princip hela dagen. På balkongen finns det gott om utrymme för både trädgårdsmöbler och vilstolar.
Det är genomgående exklusiva materialval i hela lägenheten, exempelvis ekparkett i samtliga rum, massiva bänkskivor i sten. Hela lägenheten andas lyx.

I månadsavgiften ingår förråd i förrådshus, värme, kallvatten, 13 TV-kanaler, 13 play-kanaler från Telia och Bredband 100/110 från Telia.
Föreningens parkeringsplatser är utrustade med motorvärmaruttag och tecknas separat med föreningen 250 kr/ mån respektive 400 kr/mån (carport).

Bostadsrättsföreningen Havsvyn är en välskött förening.

Närområdet
Inpå knuten finns det finna strövområden och naturreservat,
I Norrtälje finns allt man kan önska sig, flera livsmedelsaffärer, ICA, Coop, Willys, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, 4H-gård, vårdcentral, sjukhus, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, bank, butiker m.m.
Från Solbacka Strand finns det fina cykel- och gångvägar längs Norrtäljeviken in Norrtälje centrum. Norrtälje har väldigt bra bussförbindelser till Stockholm, Uppsala i form av SL-pendlingsbussar och UL-bussar.
Endast cirka 6 km (cirka9 min med bil) från Solbacka Strand finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana.
Det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 6 km från huset och cirka 9 minuter med bil, Lommarbadet finns på ca 7 minuter med bil.

Ta chansen att förvärva en exklusiv lägenhet med högsta standard och bekvämt boende med närhet till naturen, Norrtälje och på pendlingsavstånd till Stockholm.

Varmt välkommen på visning och uppleva denna fantastiska lägenhet! Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy