Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 900 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sikvägen 37, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 971 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Sikvägen 37!

Milsvid utsikt från 6:e vån med inglasad balkong!

Här du med fantastiskt läge i huset med kvällssol och underbar utsikt från våning 6. Lägenheten är perfekt för dig som vill sätta dig egna prägel utan att behöva genomgå en badrumsrenovering. Njut av södervänd och inglasad balkong med stor utsikt över det lummiga parkliknande området.

- Tillträde enligt önskemål
- Vacker utsikt från våning 6
- Soligt söderläge
- Nära natur, golfbana, simhall, rackethall och fenomenala kommunikationer intill huset
- Gästlägenhet, bastu, tvättstuga och samlingslokal

Brf Gäddan är en mycket välmående förening tack vare dess trygga storlek, mycket goda ekonomi och flertalet uppskattade faciliteter. Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen. För föreningens seniorer ges även möjligheten att gå med i pensionärsföreningen Fiskarna som tillhandahåller flertalet aktiviteter så som kräftskivor, grillkvällar och bouleturneringar. Ett boende som ger både unga och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenal kommunikation och närhet till allt.

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med plats för avhängning av ytterkläder vid hatthylla. Hallen förbinder bostadens alla rum samt har en egen rymlig klädkammare.

BADRUM
Helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2013. Mörk klinker och ljust kakel. Här finns dusch, handfat med kommod, badrumsskåp med belysning samt wc och handdukstork.

SOVRUM 1-2
Två bra generösa sovrum med plats för stor dubbelsäng, skrivbord och byråer. Underbar utsikt från 6:e våningen. Över området och sedan vidare bort mot golfbana och slutligen skog som utgör horisonten.

KÖK
Kök med arbetsytor och plats för matgrupp intil vid fönstren.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum där det får plats både stor soffgrupp, fåtölj samt mediabänk samt en matgrupp eller varför inte en arbetshörna? Utgång till balkong.

BALKONG
Underbar, södervänd och inglasad balkong där du kan njuta av solens strålar hela dagen. Med vy från den 6:e våningen ser du ut över hela det parkliknande område som adressen erbjuder. Här får du plats med en liten mat eller cafégrupp, krukplanteringar och dekorativ inredning.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Gäddan 2018 Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3

Boarea (BOA)

80 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sikvägen 37

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av förråd m.m.

Ett förråd hör till lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

1602

Våningsplan

6 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Gäddan HSB

Organisationsnummer

769604-8383

Allmän information

Föreningen förfogar över 3 st sammanbyggda och 5 st fristående hus (7-8 våningar). Inom fastigheterna finns även lokaler med en total yta av 253 m²
Föreningen registrerades 1999-09-24 och består av fastigheterna S:1,2,3,4,7,8,9,10 och 11 i Tyresö kommun. Den totala markarealen i samfälligheten uppgår till 45.415 m².
Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter där 59 st är hyresrätter (2020-12-31).

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningen tillåter delat ägande.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband via ComHem 250/250 Mbit/s. Tillkommer avgift om 125 kr/mån.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

2005 Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats. Tak och hissar har renoverats av föreningen. Man har även renoverat tvättstugorna som finns. Brandsyn har genomförts, trapphusrenovering i alla trapphus har gjorts och garageportar har byts ut.
2011-2013 Stambyte genomfördes.
2014 Anlades nya parkeringsytor samt nya lekplatser.
2015 infördes enhetsmätning av el samt förbrukning av varmvatten (IMD).
2017-2018 Balkongsidor har renoverats under.
2019- Utbyte Fjärrvärmeledningar

Övriga utrymmen i föreningen

Samlingslokal, gästlägenhet, cykelförråd, källarförråd samt bastu.
Två tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 61. Båda tvättstugorna är renoverade och till dom fordras kodlåsbricka, som kvitteras ut på föreningens expedition.

Antal lägenheter

419

Byggnader

Byggår

1961-63

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 971 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. kallvatten. Gruppanslutet bredband 125 kr/mån. El och varmvatten enligt ensklidmätning.

Andelstal

0,29767

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

150 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Har strömuttag

Ja

Kostnad

250 SEK/månad

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

500 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta