Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skebokvarnsvägen 2, Bandhagen - Örby, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
59.5 kvm
Avgift
3 639 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Stilfullt - balkong mot husets lugna och grönskande baksida - hiss finns - nära tunnelbana

Välkommen till denna omtyckta och smakfulla 2,5:a på tilltalande Skebokvarnsvägen 2.

Här bor du i en välplanerad drömtvåa i ett grönskande, lugnt och barnvänligt område med en blandning av flerfamiljshus och villafastigheter. Hiss finns. Stabil förening med lån per kvm boyta: 4293 kr (enligt Årsredovisningen 2020). Källarförråd om ca 6 kvm ingår. Tvättstugan ligger i samma port. Trevlig och välskött utemiljö med grillmöjligheter samt fin gemenskap grannar emellan.

Bostaden har ett stort praktiskt sovrum med tre garderober och dubbelsäng. Här finns även utgång till balkong. Helkaklat badrum med golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk ovan. Snygg svart duschinteriör med industrikänsla. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och stora fönsterpartier som inbringar härligt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen skapar luftighet och sociala ytor för ett större sällskap. Perfekt när man har vänner och familj på besök. Genomgående parkettgolv i större delen av lägenheten (bortsett badrum, hall och glasrummet). Bostaden har också mycket bra inbyggd förvaring i samtliga rum. Det moderna och fräscha köket har komplett maskinell utrustning och matplats för ca 6 personer. Eftermiddags- och kvällssol på den mysiga balkongen mot husets baksida och grönskande utsikt.

Kort promenadavstånd till Bandhagens centrum som erbjuder all nödvändig service i form av både ICA och apotek samt flera busslinjer. Bl.a. återfinns mysiga och populära Chateau bageri & konditori. Från Bandhagen C tar du dig smidigt med tunnelbanans gröna linje som åker vidare in mot city på mindre än 20 minuter. Dessutom finns grönska och vackra natur- och motionsområden i närheten. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och fyra grundskolor i närområdet.

Lite längre bort finns Högdalens centrum. I Högdalen C hittar du det mesta i handelsväg i allt ifrån systembolag till Coop och flertalet populära restauranger samt Högdalens fisk & delikatesser. Ett bra utbud av service på gångavstånd. Vårdcentralen ligger i direkt anslutning till centrum. Här finns även Highvalley Skateworld är en av Europas största skateboard anläggningar. Ett uppskattat badhus och idrottsanläggning finns också.

Ta chansen redan idag och boka visning av denna drömbostad - välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy