Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drottning Kristinas esplanad 59, Ulriksdal, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
62 kvm
Avgift
3 280 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Ansvarig mäklare

Rebecca Enblom
Ansvarig mäklare Rebecca Enblom

Påkostad 2,5:a i expansiva Ulriksdal

Högt upp i huset på våning 4 hittar du denna unika bostad om 62 kvm. Lägenheten har genomgått en påkostad renovering där ett ytterligare sovrum/kontor har skapats. I och med renoveringen har likaså en öppen planlösning möjliggjorts mellan kök och vardagsrum. Fullt utrustat kök med en extra kyl/frys. Generösa fönsterpartier i vardagsrum och det större sovrummet. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen i soligt läge. Balkongen, vilken är inglasad, är delvis avskärmad och utgör ett extra rum med plats för bord & stolar. Helkaklat modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet erbjuder golvvärme. Genomgående ljusa ytskikt. Bra med förvaring i flertalet garderober samt ett tillhörande externt förråd beläget i källaren.

Hiss i fastigheten, tar dig hela vägen ner till det underliggande garaget (laddboxar finns). För övrigt är Brf Slottsbacken Ulriksdals lägst belånade förening. De sänkte avgifterna i januari 2022 med 8%. Föreningen har innan detta erbjudit avgiftsfria månader i december.

Ulriksdal utgör den nordöstra delen av Solna. Här finns närhet till Ulriksdals slott, Hagaparken, Brunnsviken, Ulriksdals naturreservat, Ulriksdals golfklubb, Överjärva gård samt ön Kaninholmen med badplats. Mall of Scandinavia samt Friends arena nås via en kort promenad eller med 2 min pendeltåg. 10 min med pendeltåg in till Stockholm city. Pendeltåget alternativt flygbussarna tar dig till Arlanda. Ett flertal busslinjer kompletterar pendeltåget. Också enkelt att ta sig ut på E4:an för den bilburna. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, frisör, restauranger, caféer, padelbanor och gym m.m. finns i omgivningen. Detsamma gäller skolor och förskolor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy