Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Plantagegränd 9, Liljeholmen - Vätterstranden, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
46 kvm
Avgift
2 958 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Liljeholmens bästa läge!

Varmt välkomman till Plantagegränd 9 och denna unika chans att förvärva en av Jönköpings finaste en och en halva om 46 kvm.
Här bor man i en mycket välskött och solid förening Brf Vätterbrus. Som boende är det bara att luta dig tillbaka och njuta av den vackra jugendstilen med ca 4 meters takhöjd i hela bostaden medans Axcell sköter fastigheten och du som boende slipper åtaganden.

Fastigheten har tidigare varit känd som Liljeholmsskolan innan man uppförde bostadsrätter. Detta ger en otroligt pampig känsla redan vid första steget in i trapphuset där man möts av en stor vacker ekparkettstrappa som slingrar sig från första till andra plan. Totalt i trapphuset finns fem stycken bostadsrätter vilket ger dig som boende ett otroligt lugnt och tyst boende.

Bostaden är klädd i vackert parkettgolv följt av vita väggar och otroligt stora och vackra fönster som ger ett mycket trevligt ljusinsläpp. Från fönsterna ser man de vackra japanska körsbärsträden svaja till Vätterns vindar under vårens blomstrande tid.
Här bor man helt perfekt med närhet till allt Jönköping har att erbjuda. Genom trapphusets dörr mot innergården når Ni Vätterns sandstrand endast via några få steg och Ni har Vätterstranden som er närmsta granne! Ett läge som sällan blir tillgängligt.

Utöver badtoffelavstånd till Vättern når Ni centrum med välsorterade matbutiker, högskolan, vackra parker, butiker och caféer enkelt via både kollektivtrafik och cykelbanan längst med vackra Vättern. Det perfekta cityläget med kombinationen av vacker natur och lugn miljö.

Detta är ett boende för dig med höga boendekrav och bara måste upplevas på plats!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Johanna Fridell för mer information på 072-088 86 44.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy