Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tre kronors väg 35, Kvarnholmen, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
57 kvm
Avgift
3 498 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevlig tvåa med industrikänsla och stor balkong

Välkommen hem till denna unika bostad med absolut toppläge på Kvarnholmen. En inbjudande bostad i en häftig fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till spektakulära bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra fönster och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards

Mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna välplanerade bostad belägen på våning 2 med stor inbjudande balkong överblickande den trevliga innergården med härlig kvällssol. Här får stora umgängen plats. Lägenheten har en yteffektiv planlösning och över 3 meter i takhöjd. Detta i kombination med genomgående moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-talets funktionalism med stilrena detaljer som enstavigt parkettgolv, platsbyggda detaljer, vackra element och stora fönster skapar en minst sagt inbjudande bostad.

De sociala ytorna ligger i öppen planlösning med god plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket är specialritat med vackra detaljer som antracitgrå köksluckor, exklusiva marmorbänkar och väggfast belysning. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och gott om förvaring bakom snygga platsbyggda garderober. Badrummet är även det påkostat och fortsätter på den industriella stilen med stående kakel och antracitgrå väggar och tak. Här finns takdusch, vackert handfat med kommod i ek och tvättpelare.

En bostad för den kräsne som måste upplevas på plats. Läget är perfekt, mitt på Kvarnholmen, intill centrum med bra utbud på både service och restauranger. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. I hallen finns även en garderob.

KÖK - Smakfullt kök med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Unikt kök inrett med antracitgrå köksluckor och exklusiv bänkskiva i marmor med underlimmad diskho. Maskinell utrustning från Siemens så som induktionsspishäll, stor fläkt, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och integrerad kyl och frys. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM - Härligt vardagsrum med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Öppen planlösning mot kök och stora fönsterpartier. Här finns plats för matbord om 4-6 personer samt soffgrupp. Från vardagsrummet når man den härliga stora balkongen.

BALKONG - Stor balkongen om ca 15 kvm balkong med trätrall och räcken i stål. Balkongen bjuder på tidig morgonsol samt kvällssol.

SOVRUM- Underbart sovrum med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i grå. Generös förvaring med garderobsvägg. Stort fönsterparti.

BADRUM- Smakfullt badrum med vitt mosaikgolv (golvvärme) och väggar i blankt rektangulärt kakel. Väggar ovanför kakel och innertak är målade i antracitgrå kulör. Här finns toalett, handfat, stor spegel, spegelskåp, handdukstork, spotlights i tak, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration A?rsredovisning 2020 Stadgar

Länkar

Föreningens hemsida Kvarnholmens hemsida

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

57 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tre kronors väg 35

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

03.1102

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bageriet 3

Organisationsnummer

769629-2791

Allmän information

2014 förvärvade Oscar Properties den gamla fabriken som huserade bageri för att omvandla den till ett unikt bostadshus under namnet Bageriet. Med varsam hand rustades byggnaden upp och byggdes till för att ge plats åt 127 moderna bostäder med inspiration hämtad från fabrikens historia. Brf Bageriet 3 är ett unikt byggnadsprojekt som registrerades 2017 och är en äkta bostadsrättsförening (äger marken). Läs mer på https://brfbageriet3.se

Inga planerade avgiftsförändringar.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och bredband via fibernät (100/100 Mbit/s). Leverantör: Ownit. Basutbud för tv, bredband samt telefoni ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
FTX värmeåtervinning

Byggnadskommentar

2017

Utförda renoveringar

Inga utförda eller planerade renoveringar.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum, återvinningscentral samt leveransrum med kyl och frys för matleveranser. Föreningen har en mysig innergård som ligger på huset baksida med gräsytor, sittplatser och planteringar. Här finns en mindre lekplats och intill ligger en fotbollsplan.

Till varje lägenhet hör ett förråd.

Antal lägenheter

127

Lån i BRF per kvm

16 428

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 498 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Andelstal

0,7058%

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I fastigheten finns ett garage i tre plan där totalt 75 parkeringsplatser tillhör föreningen varav 20 st av dessa har ladduttag för elbil. Parkeringsplatserna går att hyra för 1 000 kr/mån, parkeringsplatserna med ladduttag kostar 1 200 kr/mån plus elförbrukning. Till platserna är det separat kö (lediga platser finns 2021-04-01). Det finns även 9 gästparkeringar. Via samfälligheten som sköter garaget finns det möjlighet att hyra parkeringsplatser utanför föreningens platser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

79 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

79 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Peter Lundberg

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy