Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 100 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Atles gata 13, Hyllie, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
4 301 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk gavellägenhet på 82kvm med utsikt mot parken i Hyllie!

Nu finns möjlighet att förvärva 82 m² gavellägenhet på ett av Hyllies mest attraktiva lägen, i princip utan insyn från söder! Förutom en fin utsikt över den nya stadsparken har man bland annat Emporia, Malmö arena och Hyllie centralstation bara runt hörnet. Bostaden är nyproducerad 2017 och det märks i alla bekvämligheter. Föreningens byggnader har egenskaper såsom rymliga hissar från markplan, garage i källaren och automatiska dörröppnare för att nämna några. Lägenheten och det interiöra bjuder bland annat på egna tvättmöjligheter i det stora badrummet samt lyxen med en gästtoalett med dusch! Denna lägenheten är något speciellt. En bostad att flytta rakt in i.

Detta är en REDO-bostad, anmäl ditt intresse för information när bostaden kommer ut till försäljning.

Allmän information

Pris

4 100 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

82 kvm

Gatuadress

Atles gata 13

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

7307

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Uller 2

Organisationsnummer

769631-7317

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Uller 2 är en äkta bostadsrättsförening som förvaltar den friköpta fastigheten Uller 2. Föreningen bildades 23 februari 2016 och byggnaden stod färdigställd i november 2017. Föreningen består av 1 flerbostadshus, innehållande 4 trapphus med 51 bostadsrätter. Fastighetens adresser är Atles gata 9, 11 och 13 samt Ymers gata 15. En klimatsmart förening med solcellsanläggning på taket och som har uppvärmningssystem av bergvärme.

EKONOMI
Allabrf.se sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
- Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köpare betalar (1 208 kr år 2022).
- Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Det finns inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget och föreningen har aldrig höjt avgiften. (2020-08-12)

Föreningen använder sig av gemensam el men varje lägenhet har en egen mätare, debitering sker varje månad för lägenhetens faktiska förbrukning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Då föreningens byggnader är nya finns det inga planerade renoveringar.
Föreningen kommer upprätta en underhållsplan 2020.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns cykelförråd, barnvagns-och rullstolsrum samt förråd i källarplan. Till varje lägenhet hör ett källarförråd samt en odlingslåda på uteplats/balkong. Byggnaden är försedd med solcellsanläggning på taket samt bergvärme. Innergården delas med hyresrättsföreningen Uller 1. Hela byggnaden certifieras enligt Miljöbyggnad nivå Silver.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni levereras av Tele2, ett obligatoriskt tillägg om 100 kr tillkommer månadsavgiften.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen förfogar inte över några egna parkeringsplatser. Invid föreningens fastighet finns P-huset Hyllie Allé, där kan man hyra en rörlig plats för ca 1000 kr/mån. Kösystem tillämpas. Besök https://www.pmalmo.se/ för mer information.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring.

KONTAKT
Hemsida: https://www.allabrf.se/brf-uller-2-malmo/summering

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 51
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

51

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 301 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-TV tillkommer om 100kr/månad.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl