Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 700 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Lötsjövägen 37, Hallonbergen, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
95.3 kvm
Avgift
5 180 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

4:a högst upp i huset med en långtgående utsikt

*Kontakta mäklare för visning*

Välkomna till en av Hallonbergens bästa fyror! Uthyrningsdel och högst upp i huset! Snyggt renoverat kök med kostsamma materialval samt gott om plats för matbord och stolar invid fönster. Från köket nås den stora och inglasade balkongen som vetter mot föreningens gård. Utöver detta finner ni ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och en långtgående utsikt. Ni ser exempelvis ända bort till Mall of Scandinavia. Fönster i två olika väderstreck. Renoverade ytskikt i kök och hall(limmat parkettgolv & marmor samt tapetserade väggar). Två bra sovrum, wc, badrum samt gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober och hela två stycken klädkammare. Här kan hela familjen trivas, använd uthyrningsdelen på det sätt som passar er bäst. Kanske blir detta ett hemmakontor, tonåringens rum eller så skärmar ni av denna del och ser över möjligheten att hyra ut? Uthyrningsdelen erbjuder ett tredje sovrum, inbyggd förvaring och egen wc/dusch. Allt detta beläget i en stabil förening där hushållsel ingår i avgiften. Stort varmgarage nås via hissen, föreningens garageportar och övriga portar är kopplade till så kallade porttelefoner.

Närhet till flertalet skolor och förskolor, lekplats, fina promenadstråk längs Löt- och Råstasjön, café, utegym, minigolf, stora picknickområden m.m. Ni går ner till Hallonbergen C som står under stor utveckling med kommande renovering och tillbyggnad, detta är ett område som står i fokus och satsas på! Nöjesplatser så som Friends Arena och Mall of Scandinavia finner ni på kortare avstånd(ses från bostaden). I MOS finner ni modebutiker, sportbutiker, inredningsbutiker, ett flertal restauranger och caféer, mataffärer, SATS och SF med den omtalade IMAX-biografen. Med Hallonbergens t-bana som ligger runt hörnet tar ni er snabbt och enkelt in till Stockholm City på bara 13 minuter. Här finns även bussar som tar er i alla möjliga riktningar, bland annat till Sundbyberg C där pendeltåg, tvärbana och stadsliv finns.

- Stambyte är planerat att påbörjas i föreningen med start Q2 2023. Badrum/wc och duschrum kommer då att renoveras. Tillval kommer att kunna göras mot ev. kostnad.
- Arkitektbruket formar föreningens innergård. Flera gårdar. Kommer bland annat att bli en eller flera grillplatser för de boende.
- Laddstolpar för er med elbil är i plan. Kommer även bli en ny och fin spolplats för bilar samt möjligheten till att reparera och vårda sina cyklar.
- 95-97 st hyresrätter kvar i föreningen, gott om dolt kapital som kommer att frigöras när dessa säljs på sikt.

Rumsbeskrivning

HALL & KLÄDKAMMARE (2 ST)
Entré via säkerhetsdörr. Renoverade ytskikt i form av limmat parkettgolv och tapetserade väggar. Plats för avhängning. Inbyggd förvaring samt anslutning till två stycken klädkammare.

Inre hallen som ansluter två av bostadens sovrum erbjuder garderober med skjutdörrar.

KÖK
Snyggt renoverat kök med kostsamma materialval samt gott om plats för matbord och stolar invid fönster. Maskinell utrustning består av inbyggd ugn & mikro, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin samt integrerad hel kyl och frys. Gott om förvaring i både över- och underskåp. Högkvalitativ bänkskiva i granit, stänkskydd i sjösten ovan. Fina detaljer och spotlights i tak. Limmat parkettgolv & golv i marmor.

BALKONG
Från köket nås den stora och inglasade balkongen som vetter mot föreningens gård. Inglasningen går att öppna upp. Högst upp i huset ger en känsla av frihet. Utsikt emot Bromma-Annedal. Platsbyggd loungemöbel som vid ett köp går att överta.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och en långtgående utsikt. Ni ser exempelvis ända bort till Mall of Scandinavia. Även grönska i form av alla trädens toppar. Parkettgolv och ljusa väggar. Enkelt rum att möblera!

SOVRUM
Harmoniskt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord och övrig möbel. Ljusa ytskikt och inbyggda garderober med skjutdörrar. Fönster mot gård.

SOVRUM
Bra sovrum/barnrum med tapetserade väggar. Fönster mot gård.

BADRUM
Ljust badrum med klinkergolv samt kaklade väggar. Här finns bland annat ett badkar, handfat och tvättmaskin. Stambyte kommer att ske och medföra renovering.

WC
Wc och handfat. Stambyte kommer att ske och medföra renovering.

SOVRUM/UTHYRNINGSDEL MED EGEN WC/DUSCH
Egen entré. Använd uthyrningsdelen på det sätt som passar er bäst. Kanske blir detta ett hemmakontor, tonåringens rum eller så skärmar ni av denna del och ser över möjligheten att hyra ut? Uthyrningsdelen erbjuder ett tredje sovrum, inbyggd förvaring och egen wc/dusch. Plastmatta och kaklade väggar i duschrummet, stambyte kommer att ske och medföra renovering. I rummet ligger plastmatta på golv och väggarna är ljusa. Platsbyggd säng med soffa går att överta vid ett köp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2021 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 700 000 SEK (Accepterat pris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

95.3 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Lötsjövägen 37

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Lägenhetsnummer BRF

208

Våningsplan

5 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Terränglöparen 9

Organisationsnummer

769631-0361

Allmän information

BRF Terränglöparen 9 är en äkta bostadsrättsförening med 463 lägenheter i Sundbyberg. Föreningen bildades år 2015 och äger marken.

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Sundbyberg Stadsnät erbjuder bredband via flera leverantörer. Dessa går på fibernät och kan tecknas med upp till 1/Gbit hastighet.

Tele2 erbjuder bredband. Hastighet om 500mb/bit ner och 50 mb/bit upp går att teckna.
Ett tjugotal 15 kvm lgh har inte Tele2 utan har endast möjlighet att ha Sundbybergs Stadsnät.
Utkvitterad digitalbox och switch via Sundbyberg stadsnät som möjliggör internet/tv ska lämnas kvar av boende. Dessa installationer tillhör fastigheten. Finns de inte kvar när köparen tillträder måste säljaren stå för kostnaden för ny utrustning.

Utförda renoveringar

Fastigheten har löpande under förvaltarens tid genomgått renoveringar.

Kommande renoveringar

Stort ombyggnadsprojekt på gång. Bland annat garage, stambyte, gård, ventilation och el. Se mer info på föreningens hemsida: https://www.brft9.se/renovering/

Övriga utrymmen i föreningen

- 2 Tvättstugor (12 tvättmaskiner där 2 maskiner per bokning sker. 6 Torskåp och 6 torktumlare. 1 av varje bokas med tvättbokning).
- 2 Grovtvättmaskiner (Separat bokning).
- Föreningslokal (Ska bli en ny i samband med föreningens stora ombyggnad).
- Finns extra förråd att hyra. Önskas att hyra/byta/återlämna ett förråd i föreningen så skall du/ni vända er till A200 https://www.brft9.se. De sköter köerna och tar in önskemål kring förråd. (Ska byggas ytterligare förråd)

Antal lokaler

29

Antal hyresrätter

97

Antal lägenheter

463

Byggnader

Byggår

1970

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 180 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ink. Vatten, värme och hushållsel dvs köpare behöver inte teckna elavtal själv, basutbud TV.

Avgiftsförändringar

Inga beslutade/planerade avgiftsförändringar idag, enligt kontakt med styrelsen 2 juni 2022.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Andelstal

0,26910 %

Andel av månadsavgift

0,34%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garageplatser, 393 st, vanlig plats förnärvarande 450 kr.
A200 har hand om kön och den förändras nästan dagligen.

Vill man ha en plats, kontaktar man A200. Se uppgifter ovan! Nytt avtal tecknas via A200 vid varje tillträde. Garageplats eller garagebur följer inte med i samband med överlåtelse av lägenheten.

I och med renoveringen av varmgaraget är nu parkeringsplatserna flytande vilket innebär att man ställer sig där det finns plats. När renoveringen är klar beräknas det finnas 350 platser, ca 75% med laddstolpe. Priser ej fastställda men troligtvis ca 900-1000kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

135 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl