Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Svängrumsgatan 87, Flatås, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
2 608 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad tvåa från 2019 med stor balkong!

Med härligt läge och generöst med ljusinsläpp finns denna utsökta tvåa, nyproducerad 2019!
Smakfullt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den generösa balkongen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, gott om plats för förvaring i form av garderober i både sovrummet och hallen. Stilrent och rymligt badrum med vardagslyx såsom handdukstork och kombimaskin!

- I avgiften ingår TV, bredband, telefoni (Telia triple play) och värme!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt två kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.
Närhet till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som Frölunda Torgs otroliga utbud av affärer bara promenadväg bort. Goda kommunikationer alldeles nära som tar dig till Högsbo och magiska Änggårdsbergen på 4 minuter eller vidare till Linnéplatsen på endast 9 minuter.
Varmt välkomna!

Rumsbeskrivning

Hall

Den stora, inbjudande och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? klädhängare, platsbyggda garderober, bra förvaring och gott om plats för jackor och skor.

Kök

Det stora, sociala och ljusa köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys, ugn, diskmaskin och fläkt. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett socialt, mysigt och charmigt rum med parkettgolv och vita väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och stora fönster.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom ? ett inbjudande, rogivande och ljust rum med parkettgolv och vita väggar. Rummet har garderob och plats för dubbelsäng.

Badrum 1

Stort och fräscht badrum med dusch, toalett, duschvägg, kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukstork. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

45 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Svängrumsgatan 87

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1002

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Flatås Park

Organisationsnummer

769631-0338

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Flatås Park

Välkommen till vår förening Brf Flatås Park
Intill den nya Flatåsparken i populära Flatås har vi 140 Svanenmärkta lägenheter med stora balkonger, uteplatser och terrasser. Här bor du med cykelavstånd till några av Göteborgs finaste grönområden, Nya Frölunda Torg och Linnégatans puls.

Brf Flatås Park är byggt helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Brf Flatås Park består av tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar och alla med balkong eller uteplats. Takvåningarna har extra högt i tak och stora fönster och i flertalet kan du njuta av en alldeles egen, stor terrass i perfekt söderläge. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken.

TV OCH BREDBAND
Fastigheten har bredband och digital-TV via Telia

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 140

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförvaring
I Brf Flatås Park satsar vi på cyklarna, vi har ca 145 låsbara cykelparkeringar på gården och vid entréer utomhus, samt ca 240 cykelställsparkeringar i källardelen. Och inte att förglömma våra 2st servicestationer som finns på gården.
(Se förklaring i nedanstående fil)

Antal lägenheter

140

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 608 SEK/månad

Andelstal

0,5516%

Andelstal insats

0,5536%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Varmvatten

80 SEK/månad

Summa driftkostnad

280 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Under huset finns ett garage innehållande 85 p-platser i en gemensamhetsanläggning, där Brf Flatås Park har 63 av dessa p-platser.

Under föreningens byggnader finns en garageanläggning innehållande 85 p-platser, där Brf Flatås Park har 63 av dessa p-platser till sitt förfogande. Separata hyresavtal tecknas mellan medlemmen och föreningens parkeringsbolag och månadshyran är bestämd till 1 250 kr/mån för år 2019. Förtur att erhålla garageplats har lägenheterna 3-5 RoK, sedan är det kölista (kontraktsordning)
De övriga 22st p-platserna i garaget förfogas av Brf Änggårdsblicken, som är er grannförening (punkthuset 10-vån med 48 lgh, byggnation kommer att starta hösten 2019 och planerad inflyttning i detta huset blir till sommaren 2021).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy