Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
5 554 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern och stor trea med egen uteplats på Byttorp!

Snart har du möjlighet att förvärva denna stora och moderna trea. Hela lägenheten byggdes 2017 från att tidigare varit en lokal. Genom hela lägenheten har du en harmoni i materialval och toner. På golvet ligger ett parkettgolv kombinerat med klinkers i hall och kök. Alla väggar är vitmålade eller tapetserade i smakfulla mönster. Denna lägenhet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med direkt utgång till den egna uteplatsen. Utöver det har man två stycken stora sovrum med gott om förvaring samt ett badrum helkaklat badrum med egen separat tvättdel.

Du välkomnas in den rymliga hallen med gott om förvaring i form av skjutgarderober. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning med gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Köket är ett modernt kök med påkostade vitvaror i rostfritt stål och har en köksö ut mot matsalen vilket skapar ett väldigt socialt kök. Genom hela rummet har du stora fönster som skapar ett enormt ljusinsläpp. Från vardagsrummet tar du dig direkt ut till den helt egna stensatta uteplatsen som ligger i sydvästläge, vilket betyder att man har sol från lunch och framåt. Sovrummen är båda rymliga och har gott om ljusinsläpp. I det större sovrummet har du även en stor skjutgarderob.

Från uteplatsen når du ditt helt egna förråd som är perfekt för att enkelt kunna förvara dynor, leksaker och annan förvaring.

På Vindelgatan 7C bor man på populära och lugna Byttorp med närhet till både matbutiker, bageri, närbutik samt Byttorpssjön. Busshållplats finns på gatan utanför med bra bussförbindelser in till stan.

Detta är en unik lägenhet som du inte vill missa! Anmäl ditt intresse redan idag!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy