Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Snickaregatan 25, Linköpings innerstad, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
87 kvm
Avgift
4 509 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Livskvalitet i etage!

Kliv in i denna trerummare på Snickaregatan 25 och få en försmak av den livskvalitet denna lägenhet kan erbjuda. Här bor du bekvämt på 87 optimalt planerade kvadratmeter i en unik och social lägenhet med öppen planlösning och härlig balkong i lugnt läge. Bostaden har ett högt och fint läge med ljusinsläpp som skapar en härlig rymd. Lägenheten är belägen på våning 4 och 5 med hiss som går till båda våningsplanen, här tar man även hissen smidigt ner till garaget i källaren.

På våning 4 finns dem sociala ytorna med stort vardagsrum som ligger med öppen planlösning mot matgruppen samt balkongen. Köket blev renoverat 2018 och är i toppskick med fina ytskikt och bra med arbetsyta, här kan man laga mat och samtidigt socialisera sig med sina gäster vid matbordet. Vidare finns helkaklat badrum med badkar intill hallen.
En trappa upp på övervåningen finner ni två väl tilltagna sovrum, här finns även en lyxig walk-in-closet samt badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggytor.

Som boende i Brf Drottninggatan 3 bor du i en solid förening och har tillgång till en grönskande innergård med stängda grindar vilket gör att det blir en privat och avskärmad miljö. Här finns en lekplats, sittplatser, grönytor och fruktträd.

Ett renodlat drömboende för dig som värdesätter bekvämlighet och en tilltalande boendeatmosfär. Läget i city är fenomenalt med direkt närhet till allt vad Linköpings innerstad erbjuder. En kort promenad från lägenheten finner du Stångån med dess vackra stråk. Ypperliga kommunikationer med goda bussförbindelser nära inpå och en kort promenad från järnvägsstationen.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

NEDERVÅNING
Hall
Den inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster. Bra med förvaring under trappen samt avhängning för jackor.

Badrum
Smakfullt och fräscht badrum med WC och badkar. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Vardagsrum
Ett öppet, härligt och stort rum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor och fin utsikt mot innergården. Tapetserade väggar och ekparkett.

Kök
Modernt kök från 2018 med grå köksluckor, vitt kakel samt bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn samt fläkt. Trevlig matplats intill fönstret och utgång till balkongen.

Balkong
Från köket finner du en underbar balkong med utsikt över innergården och förmiddagssol.

ÖVERVÅNING

Sovrum
Mysigt och insynsskyddat rum med stora fönster med fin vy över takåsarna. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i garderober i ena sovrummet.

Badrum
Badrummen går i samma linje med kaklade väggar samt klinker på golv. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare (2021). Här finns dusch samt WC.

Walk-in-closet
2018 inreddes klädkammaren där man optimerat förvaringen med garderober längs med väggarna.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Drottninggatan 3 Årsredovisning Brf Drottninggatan 3

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

3 795 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3

Boarea (BOA)

87 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Snickaregatan 25

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Vindsförråd

Lägenhetsnummer BRF

15

Våningsplan

4+5 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Drottninggatan 3

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Drabanten 15 med 29 lägenheter och en lokal. Byggnaderna är uppförda 2001-2002. Fastighetens adress är Snickaregatan 25 och Magasinsgränd 2.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

GÅRDSPLATS
Grönskande innergård med sittplatser och mindre lekyta för barn i form av gunghästar och sandlåda.

PARKERING
Parkeringsplatser finns i garage i källaren för 600 kr/mån. Varje garageplats har elladdstolpar (kostnad för el vid laddning tillkommer).

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

KONTAKT
Kjell Persson
+46107114837

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 29
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

29

Byggnader

Byggår

2002

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 509 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten och internet via fiber.

Andelstal

3.39176

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta