Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Schlytersvägen 41, Hägersten, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
4 314 SEK / mån
Rum
3 rum

Hörn 3:a högst upp i huset med både balkong och öppen spis

Varmt välkommen till populära Brf Kryckan 8, belägen mitt i mysiga Aspudden. Här har du möjlighet att förvärva en unik bostad högst upp i huset med balkong och öppen spis. Då man är högst upp i huset, och huset i sig är beläget på en höjd, kommer man upp en bra bit på höjden. Det ger dig en otroligt fin utsikt över takåsar, trädtoppar och himmel. Man får en känsla av frihet till följd av den milsvida utsikten, samtidigt som det bidrar till att bostaden har minimal insyn. Lägenheten ligger med hörnläge och har flera stora, fina fönsterpartier som i kombination med takhöjden på 2,7m gör lägenheten ljus och luftig oavsett årstid. Här finns många fina originaldetaljer bevarade, en fröjd för dig som uppskattar byggnadsvård! Det vackra parkettgolvet och fönsterbrädorna i marmor är bara några av favoriterna. Här bor du i en mycket välplanerad bostad och är omringad av ljuvlig grönska med stora fönsterpartier med lummig grönska i närmsta omgivningarna.

Bostaden har två sovrum i bra storlek, renoverat badrum och kök (2010), renoverad el (2009) och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Balkongen vetter mot de grönskande gårdarna mellan husen, här kan du njuta av sol så gott som hela dagen med utkik över väldoftande buskar och annan rogivande grönska. Den inre hallen öppnar upp för flera användningsområden. Här ryms t.ex. matbord för 6 personer, rejält med plats för förvaring eller en sovalkov. Missa inte denna pärla.

Föreningen är välskött och stabil med flera hyresrätter och lokaler som inbringar gott om intäkter. I kassan finns cirka 3 mkr och årliga intäkter uppgår till cirka 2,5 mkr. Då föreningen har hyresrättslägenheter, kan dessa inbringa kapital vid en framtida upplåtelse till bostadsrätt. Föreningen har sedan förvärvet utfört många stora renoveringar, så som stambyte, fasad och fönster och har inga stora renoveringar framför sig. De har en stark ekonomi och en låg skuldsättning per kvm vilket har resulterat i att både basutbud TV och bredband ingår i avgiften. Det finns flera fina grönytor på gårdarna som slingrar sig mellan husen. Här kan man fika, grilla eller slappna av med en bok medan barnen kan leka. Bor du här har du ett smidigt vardagsliv med mataffär precis runt hörnet, nära till tunnelbana/bussar och omåttligt populära Aspuddsparken. För dig om cyklar har man bra cykelvägar som tar dig innanför tullarna på 10 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy