Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Uppfartsvägen 5, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
2 638 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Välplanerad 1,5:a i hjärtat av Råsunda med solig balkong och sovalkov. Låg avgift i stabil förening!

På våning 3 i en av Råsundas bästa föreningar finns ju denna lägenhet till salu! Bostaden är optimalt planerad och kan byggas om till 2rok om så önskas. Bostaden disponeras över ett fullt utrustat kök med gott om förvaring i flera under- och överskåp samt gott om arbetsyta längs bänkskiva. Matbord för 4-6 personer ryms utan problem och har en fin, grönskande utsikt utanför. Lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och härifrån nås även lägenhetens soliga balkong. Här ryms stort möblemang likväl som odlingar och här kommer garanterat fina stunder att avnjutas! I anslutning till vardagsrummet finns lägenhetens sovalkov som rymmer en stor säng och en praktisk skena finns i taket för avskildhet. Badrummet är stambytt och helkaklat med stilrent mörkt klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Här finns tvättmaskin redan installerat för en enklare vardag och badrummet rymmer även dusch, WC, skåp samt handfat med ovanhängande spegelskåp. Hallen är rymlig och erbjuder gott om såväl avhängningsmöjligheter som förvaring i de flera charmigt bevarade inbyggda garderoberna.

BRF Enen 5 är en äkta förening som äger marken och bildades redan år 2000. Föreningen består av 30 lägenheter (samtliga upplåtna med bostadsrätt) samt en lokal. Föreningen har en mycket god ekonomi och dessutom är flera av de stora renoveringarna gjorda såsom stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och fönsterbyte. Som medlem i föreningen får man nyttja förråd. tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd och uteplats.

På Uppfartsvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy