Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lertagsvägen 34 D, Knivsta, Knivsta
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
2 877 SEK / mån
Rum
2 rum

Centralt belägen 2:a i mycket fint skick på populära Lertagsvägen

Välkommen till Lertagsvägen 34 D och denna ljusa tvåa i mycket fint skick en trappa upp! Här bor du med gångavstånd till tågstationen, mataffärer och allt vad Knivsta har att erbjuda. Bostaden som är belägen på våning två bjuder på en smart planlösning, hög standard med ljusa och stilrena materialval samt mycket goda förvaringsmöjligheter.

Lägenheten har generösa ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en stor social yta där man även har utgång till balkongen i bästa solläge. Stort sovrum med plats för säng och övrig möblering med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vidare bjuder bostaden på ett gediget badrum utrustat med b. la. tvättmaskin samt en välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt förvaring genom garderob. Utanför entrén har man även här en uteplats att nyttja tack vare öppet trapphus.

BRF BoKlok Klingan är en mycket välskött och stabil förening där varje lägenhet har ett eget förråd på gården samt egen p-plats med laddstolpe för motorvärmare. Varje bostadshus har även ett större gemensamt förråd.

Lertagsvägen 34D befinner sig i lugna omgivningar i populära Knivsta. Här bor man med närhet till natur, lekplatser, förskolor, skolor och idrottsplatser. Man har endast några hundra meter till närmsta matbutik, ICA Kvantum, och ca 1 km till centrala Knivsta. Detta är verkligen ett mycket fördelaktigt geografiskt läge med gångavstånd till tågstation och bra pendlingsmöjligheter med bil via E4. Med tåg eller pendeln tar man sig till Stockholm C på ca 25-30 minuter och Uppsala C på ca 10 minuter.


Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy