Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bomansgatan 22A, Kristiansborg, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
49.5 kvm
Avgift
3 072 SEK / mån
Rum
2 rum

Attraktivt boende på omtyckta Kristiansborg

Välkommen till Bomansgatan 22A och denna lägenhet i genomgående gott skick. Här erbjuds en ljus och hemtrevlig bostad med trevliga ytskikt och fönsternischer i natursten. Ett boende som passar utmärkt för ett ungt par som ska bygga bo, för dig som studerar på Universitetet eller för dig som vill ha ett centralt boende i en välskött förening.

Till lägenhetens höjdpunkter hör ett modernt kök med generösa arbetsytor, mycket förvaring, vita släta skåpluckor, mosaik ovan köksbänk och plats för matbord och stolar. En härlig plats för både gäster och mästerkock. Helkaklat badrum och som är utrustat med toalett, stilrena duschväggar i glas, kommod, handdukstork och flertalet infällda spotlights i taket. Sovrummet är rogivande och erbjuder mycket förvaring. Vidare har vardagsrummet ljusa väggar och laminatgolv, fint ljusinsläpp från stort fönsterparti, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matsalsgrupp eller arbetshörna. Från vardagsrummet finns utgång till en stor och härlig balkong att tillbringa varma dagar och ljumna sommarkvällar. Här finns gott om plats att umgås med vänner eller bara vara för dig själv en stund och samla energi.

Som medlem i Brf Kullen i Västerås har du tillgång till relaxavdelning, bastu och en trevlig grönskande gård. Föreningen är välskött och solid med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Ett boende med låg avgift där internet, tv och bostadsrättstillägg ingår.

Denna lägenhet finns på trygga och omtyckta Kristiansborg, vilket är ett utmärkt bostadsområde för ett ungt par eller dig som söker ditt första boende. Här bor man exempelvis med Mälardalens universitet, Arosvallen och Rocklunda alldeles intill och Västerås centrum, sjukhuset, Stenby handelsområde tio minuter bort. Dessutom snabb access ut på E18 för dig som pendlar.

VÄLKOMMEN HEM!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy